Tanker, tro og liv

Er det mig, der bestemmer over tiden, eller er det tiden, der bestemmer over mig?

Jeg er tilbøjelig til at planlægge mit liv ned til mindste detalje, men er jeg i stand til at leve i nuet? For hvad nu hvis planerne ændres? Giver det mig nye muligheder eller ruinerer det min kalender og i værste fald mit humør?

Kald til bøn kl. 5

Når man rejser i fremmede lande, finder man hurtigt ud af, at ikke alle steder lyder som, lugter af eller ser ud som hjemme. Det er noget af det spændende ved at rejse. Sanserne kommer på arbejde, for der er meget at opleve.

”We will never stop! We will continue to worship”

Flere end 600 mennesker, både mænd, kvinder, børn og spædbørn, blev slået ihjel under massakren i St. Peters Lutheran Church d. 29. juli 1990. På trods af denne horrible og fuldstændig vanvittige oplevelse stod én ting klar for menigheden: ”Vi vil...

Vi si’r goddag og hej til alle!

Til børnehjørnet i Apostelkirken har vi nogle gange startet med en goddag-sang, hvor man slutter af med at synge ”vi si’r goddag og hej til alle!”. Den strofe er en god overskrift for Christians første uge i Etiopien. 

Hvad hvis vi ikke kan fortælle om fremgang?

Fremgangsteologien har medvind i Etiopien, og at det også er en udfordring for de 10 urbane evangelister fra projektet "Jesus til nye bydele" kom frem på en retræte i forrige uge.
Del denne side

Alle kategorier