Nanna og Daniel Rindom Vad

Praktikant og volontør i Liberia, 15. august 2017 - 15. januar 2018.

Nanna er 3K-studerende og er på sit syvende semester i praktik ved Den Lutherske Kirke i Liberia. Her skal hun blandt andet arrangere lejre for børn, der er udsatte som følge af HIV og aids.

Daniel er bilmekaniker, og skal bruge sine hænder til at tjene Den Lutherske Kirke med renovering af bygninger og reparation af biler.

Følg os også på PromissioYouths Facebook og Instagram.

Er det mig, der bestemmer over tiden, eller er det tiden, der bestemmer over mig?

Jeg er tilbøjelig til at planlægge mit liv ned til mindste detalje, men er jeg i stand til at leve i nuet? For hvad nu hvis planerne ændres? Giver det mig nye muligheder eller ruinerer det min kalender og i værste fald mit humør?

”We will never stop! We will continue to worship”

Flere end 600 mennesker, både mænd, kvinder, børn og spædbørn, blev slået ihjel under massakren i St. Peters Lutheran Church d. 29. juli 1990. På trods af denne horrible og fuldstændig vanvittige oplevelse stod én ting klar for menigheden: ”Vi vil...

Livstegn fra Liberia

Så har vi været i Liberia i godt en uge. Et land der i sandhed er præget af sin historie; en 14 år lang borgerkrig fra 1989-2003 og senest ebola i 2014-2015. Derudover er det et land med 85% arbejdsløshed og 84% af befolkningen lever under sultegr...
Del denne side

Seneste tags

Seneste kategorier