Sissel og Thomas Kofoed Nedergaard

Thomas underviser medarbejderne i Den Lutherske Kirke i Liberia og er konsulent i kirken. Sissel bruger sin sygeplejefaglige uddannelse i sundhedssystemet.

Støt deres arbejde.

Hvorfor skal missionærer på skolebænken?

Der er mange gode grunde til at begynde missionærtjeneste med at blive udrustet. Nu er tiden på All Nations Christian College snart ved at være slut, og det er tid at gøre status. 

Vi må bede Høstens Herre sende arbejdere til sin høst

Selvom det næsten er 2.000 år siden, at Jesus gav os missionsbefalingen, og selvom det er blevet betydeligt nemmere at komme verden rundt på ingen tid, så er der stadig et enormt stort behov for mission.

Stedet, hvor det handler om at være anderledes

Det er over tre uger siden, vi ankom til All Nations Christian College. Det fremmede er efterhånden blevet mere kendt, det engelske sprog er blevet trænet, og de første relationer er blevet bygget. Og netop relationer på tværs af forskellige kultu...

Da det fremmede blev vores hjem

Selvom vi nu har fået et nyt, anderledes og midlertidigt hjem her i England på All Nations, så vil det ikke være sidste gang, vi kommer til at stå et sted, vi aldrig har været før. Og usikkerheden om, hvorvidt vi nu er det rigtige sted, vil nok fø...
Del denne side

Seneste kategorier