Tselot 2018

Missions – og dannelsesrejse for unge til Etiopien. Sidste tilmelding 4. oktober.

Hvad er Tselot?

Tselot er amharisk og betyder bøn, tilbedelse, andagt; altså samvær med Gud på forskellige måder. Vi skal være sammen med Gud i fællesskab med etiopiske unge, en lille gruppe unge danskere (antal deltagere er max. ni personer) og danske ledere. Den danske ansvarlige leder er Promissios netværkskoordinator Lotte Carlsen.

Hvorfor Tselot?

Promissio ønsker at danne rammerne for at unge danskere og etiopiere kan udvikle venskaber, så I på tværs af kulturer kan lære af hinanden. Vi ønsker, at I får noget med hjem – både til egen personlig opbyggelse og til jeres danske fællesskaber.

Gud bliver større, når vi spejler vores tro i andre. Vi vil møde mennesker, der lever i en anden virkelighed, end den vi kender. Vi ønsker for etiopiere og danskere ”… at Kristus ved troen må bo i jeres hjerter og I være rodfæstede og grundfæstede i kærlighed, så at I sammen med alle de hellige får styrke til at fatte, hvor stor bredden og længden og højden og dybden er, og til at kende Kristi kærlighed, som overgår al erkendelse, så I fyldes, til hele Guds fylde nås.” (Ef 3, 17-19)

Rejsens indhold

Vi skal være sammen med Kotobe-menigheden, som holder til i den nordøstlige del af Addis Ababa, Etiopiens hovedstad. Soboka Tesso er præst, og vi kommer til at møde ham samt unge og gamle fra menigheden. Derudover vil vi bl.a. opleve:

 • Etiopiske gudstjenester
 • Deling af vidnesbyrd
 • Undervisning om dåbsoplæring, discipelskab m.m.
 • Sport med de unge
 • En luksusdag med souvenirshopping og badning i swimmingpool
 • Indsigt i menighedens kvindearbejde
 • Bøn med kirkens medlemmer
 • Tur på landet, bestigning af et bjerg og overnatning i telte
 • Spisning i etiopiske hjem
 • Fællesskab med etiopiske unge 

Datoer

Rejsedatoer: 19. - 29. januar 2018.

Ansøgningsfrist: 4. oktober 2017. Bed Lotte Carlsen om ansøgningsskema på lotte(at)promissio.dk.

Obligatorisk forberedelsesweekend: dato kommer senere

Obligatorisk opfølgningsdag (hele dagen): dato kommer senere

Pris

Prisen er i alt 8.900 kr. Prisen inkluderer forberedelsesweekend, missionsrejse og opfølgningsdag. Prisen er inkl. forplejning og entréer i Etiopien. Af forsikringsmæssige årsager skal man være medlem af Promissio for at rejse med på Tselot - det kan du blive i forbindelse med tilmelding ved at betale kontingent på kun 100 kr.

Promissio står klar med gode idéer til fundraising til turen. Halvdelen af det, du får ind gennem fundraising, går til dækning af egne udgifter (op til 4.900). Resten er en gave til Kotobe-menigheden. Det betyder, at din egenbetaling udgør mindst 4.000 kr.

Første rate af egenbetaling på 4.000 kr. indbetales senest 1. november 2017.

Anden rate på 4.900 kr. indbetales sammen med evt. gave til Kotobe-menigheden senest 30. december 2017.

Du kan fundraise til gave og anden rate af din egenbetaling sideløbende, sådan at for hver 100 kr. du samler ind, går 50 kr. til din egenbetaling og 50 kr. til gave.

Eksempel:

Du samler 8.000 kr. ind i din ungdomsforening eller Y’s Men’s clubben eller lignende. De 4000 kr. går til din egen betaling. De andre 4000 kr. går til gave til Kotobe-menigheden.

Du mangler så 900 kr. i at have 4.900 kr. til anden rate, og disse 900 kr. må du selv skrabe sammen. I anden omgang overfører du derfor 4.900 kr. som betaling og 4.000 kr. som gave, i alt 8.900 kr.

De indsamlede midler til denne tur er ikke fradragsberettigede.

Prisen inkluderer ikke:

 • Transport til forberedelsesweekend og opfølgningsdag
 • Transport til og fra lufthavnen i Danmark
 • De nødvendige vaccinationer
Del denne side
Dagens bedeemne

David Kristoffersen, ungdomsnetværker i PromissioYouth