Studenter-medarbejdere til sekretariatet i Aarhus

Fra august eller september søger vi op til tre studentermedhjælpere til forskellige arbejdsopgaver i Aarhus. Ansøgningsfrist 6. august.

Om Promissio

Promissio er en missionsorganisation, som siden 1948 har arbejdet med mission og udvikling i flere afrikanske lande. Vi ønsker at bringe evangeliet over grænser sammen med vores partnere, Mekane Yesus Kirken i Etiopien og Den Lutherske Kirke i Liberia. Foruden fire fastansatte, en udviklingskonsulent og en studentermedarbejder på sekretariatet i Aarhus har vi missionærer udsendt til Etiopien og Liberia, og vi er ofte rundt i Danmark for at forkynde og fortælle om vores arbejde.

Arbejdsopgaver

Vi søger studentermedarbejdere, som vil være en del af teamet i Aarhus, og som vil bære med på visionen om at bringe evangeliet over grænser.

Vi leder i udgangspunktet efter studentermedarbejdere, som kan varetage tre forskellige funktioner. Du kan vælge at ansøge til én af dem eller ansøge om en kombination af dem.

Studentermedarbejder til sekretariatet (8 timer/uge)
Du bliver ansvarlig for at booke talere, når fællesskaber rundt i Danmark inviterer os ud. Du bliver også ansvarlig for at planlægge opholdet for de udenlandske gæster, vi af og til får på besøg. Du vil derudover hjælpe til med praktiske gøremål i forbindelse med bestyrelsesmøder, pakning af store forsendelser, bestilling af flybilletter m.m. og andre ad hoc-opgaver.

Studentermedarbejder til ungdomsarbejdet i PromissioYouth (8 timer/uge) - halvårligt vikariat med mulighed for forlængelse
Du kommer til at arbejde sammen med vores nuværende ungdomsnetværker om at udbrede kendskabet til PromissioYouth og engagere unge mennesker i mission – både nationalt og internationalt. Du vil hjælpe til med at rekruttere volontører og deltagere på vores ungdomsrejse, Tselot, og du vil blive medansvarlig for at arrangere stande på ungdomslejre og -konferencer.

Studentermedarbejder til layout og øvrigt grafisk arbejde (3 timer/uge i gennemsnit)
Du vil assistere markedsføringskoordinatoren i at producere foldere, plakater, postkort og annoncer til tryk, Facebook og hjemmeside. Din arbejdstid bliver opgavebaseret, men vi forventer en gennemsnitlig arbejdstid på tre timer om ugen. Du kan også indgå i et samarbejde med PromissioYouth-medarbejderne om at producere videoer til nettet om vores arbejde.

Om dig

Du er studerende, selvstændig og god til deadlines. Du er en teamplayer, som synes det kunne være spændende at blive en del af en lille arbejdsplads med stor rækkevidde, hvor formålet er at bringe evangeliet til verden.

Arbejdstid og løn

Ud fra arbejdstimer og studietid tilrettelægger vi arbejdsplanen individuelt, men vi forventer, at du i travle perioder kan være fleksibel – ligesom vi også vil være det overfor dig. Du arbejder på kontoret i Aarhus, TORVET, men nogle af opgaverne udføres andre steder.

Lønnen er 113,67 kr./time, og du kan maksimalt få 8 timer/uge i ansættelsen.

Du begynder i august eller september efter aftale.

Kontakt

Ansøgningsfrist 6. august. Kontoret holder sommerlukket fra 8/7 - 30/7.
Send ansøgning og eventuelt udtalelser og CV til info@promissio.dk.
Hvis du søger stillingen med layout og grafik, bedes du medsende enkelte eksempler på dit tidligere arbejde.

Hvis du har spørgsmål kan du henvende dig til
generalsekretær Frede Ruby Østergård, 29 27 59 94, frede@promissio.dk.

Del denne side
Læs også
Dagens bedeemne

Promissios bestyrelse