Etiopien for startere

Velkommen! Vi hedder Marcus og Anton og i de næste tre måneder hedder destinationen Etiopien for os. Forventningerne er skudt i vejret, og vi glæder os til den kommende tid!

Etiopien Promissio

Onsdag aften ankom vi til Addis Ababa, hvor vi skal tilbringe de næste tre måneder. Vi er blevet taget imod med åbne arme af Kristian og Katrine, og af deres to dejlige piger Bertha og Laura, samt vores norske bofælle Elisabeth.

Ifølge planen, skal vi de næste par uger igang med noget sprog- og kulturskole, hvorefter den rigtige hverdag begynder. Vi er fulde af forventning og glæder os til den kommende tid, og til den hverdag der er planlagt for os, og ikke mindst for den rejse Gud har planlagt for os.

Her til sidst, i dette blogindlæg vil jeg dele et vers fra en sang, som siger lidt om den bøn der fylder i mig for tiden, om tiden i Etiopien.

                              Skriv dig, Jesus, på mit hjerte,
                                 du min konge og min Gud!
                                 At ej lyst, ej heller smerte
                                    dig formår at slette ud.
                                 Denne indskrift på mit sæt:
                                       Jesus udaf Nazaret,
                                Den korsfæstede er min ære
                                 og min salighed skal være!

-Anton

Del denne side

Anton Kiel Kviesgaard

CCT'er i Etiopien, september-november 2018

Seneste kategorier