Fest, sang og glæde

Dagene går og vi har nu været i Etiopien i ca. 2,5 uge. Her er den sidste uges tid er blevet brugt på at få fastlagt hverdagen, som nu altså er ved at være under kontrol, alt imens vi oplever nogle af de ting som Gud velsigner Etiopien med. 

Sidste fredag besøgte vi MySisters Daycare, hvor enlige mødre kan medbringe deres børn, imens de har mulighed for at tage små uddannelser. Her skal vi fremover bruge fredagen på at hjælpe så godt til, som vi overhovedet kan.

I tirsdags begyndte vi for alvor de engelske conversation groups, som vi står får på Mekane Yesus' seminarium for teologistuderende, og hvor er det bare skønt at erfare en kæmpe taknemmelighed, på trods af at vi hverken kommer med nogen erfaring, eller specielle egenskaber indenfor faget.

Ugens store oplevelse lå torsdag, hvor vi var et besøg ude hos Win Souls For God, som primært arbejder med gadebørn og tidligere prostituerede. Her besøgte vi et hjem hvor omkring 12 tidligere prostituerede, som i øvrigt var yngre end os, havde fået ændret deres liv. Her var der glæde, smil og sang, og hvis man kunne sammenligne deres liv uden dette hjem, var glæden fuldstændig forståelig. Jeg tror her, at man kan få et lille glimt af glæden som der skal være når Jesus bringer os helt hjem.

                                     Kun hos dig har hjertet hjemme,
                                        kun hos dig har hjertet fred.
                                       Lad mig aldrig kunne glemme,
                                              at du døde i mit sted.

                                         Denne indskrift på mig sæt:
                                               Jesus udaf Nazaret,
                                          den korsfæsted, er min ære
                                           og min salighed skal være!
-Anton

Del denne side

Anton Kiel Kviesgaard

CCT'er i Etiopien, september-november 2018

Seneste kategorier