Halvvejs, hvad nu?

Vi har nu tilbragt ca. halvdelen af tiden her i Etiopien, og vi har derfor umiddelbart set det meste af det vi skal se, så hvad er egentlig helt grunden til vi fortsat skal bruge tid på de samme ting?

Helt ærligt, så er der jo mange ting derhjemme jeg savner. Min kæreste Emma, mine mors nybagte boller, en ordentlig internetforbindelse til at se Tottenham klatre sig vej op i Premier League og en god skive friskbagt rugbrød. Og den lille hjemvé bliver ikke formindsket af at vi nu har en forholdsvis fast hverdag, hvor vi altså ikke oplever helt vildt meget nyt, så hvad er grunden til fortsat at bo her i den anden ende af verden? Hvad er det helt præcist vi skal få ud af oplevelserne udover førstehåndsindtrykket? Jeg ved det ærligt ikke.

Dog tror jeg alligevel, og kommer i forventning til, at Gud fortsat har planer for hvad vi skal opleve. At Gud har en mening med at vi skal være her i 3 måneder, istedet for 1,5 (som jo i øvrigt ikke er så lang tid, hav mig undskyldt med min wining). Men mon ikke han har styr på det, og mon ikke vi også kan se frem til at lære noget i den kommende tid.

1. Du ved det nok, mit hjerte,
du ved, at Gud er stor;
men stor er og hans fjende,
så tit du det erfór.

2. Velan! så får du kæmpe
og tro trods fald og brud,
at stor er vel Guds fjende,
men større er dog Gud.

-Anton

Del denne side

Anton Kiel Kviesgaard

CCT'er i Etiopien, september-november 2018

Seneste kategorier