Byggevolontører i Addis Ababa

Samuel Ettrup Larsen og Simon Bojesen er byggevolontører i Promissios missionærbolig i Addis Ababa fra december 2022 til februar 2023. Med sig har Simon sin hustru, Simone, og deres søn, Noah, på 10 måneder.

Samuel og Simon er tømre og svogere. De skal renovere missionærboligen og gæstehuset, så der i fremtiden kan komme flere missionærer og gæster til Addis Ababa og fortælle om Jesus rundt omkring i Etiopien. De skal blandt andet skifte tag, lofter, køkkener, reparerer diverse små og store ting, samt male til den store guldmedalje både inde og ude.

Simone skal primært passe Noah, men skal også ud og besøge Debora centret, hvor Promissio støtter win souls for Gods projekt med at hjælpe piger ud af prostition ved at fortælle dem om Jesus og hjælpe dem til at leve et andet liv. Samt for flere af pigerne at bearbejde, nogle af de traumatiske oplevelser, de hver især kommer med.

Vi glæder os til at opleve den etiopiske kultur og menneskerne i Addis Ababa.

At ramme hovedet på sømmet er ikke altid lige til ...

At være dansk tømrer i Etiopien medfølger en del spørgsmål og udfordringer, men hvordan er det egentligt at skulle få ens danske ambitioner og ønsker til at passe med Etiopiens muligheder, materialer og tiden vi har fået givet? 

Mange oplevelser på én dag

En dag med oplevelser i øst og vest, men overordet for dem alle var opmuntring, søde mennesker og en portion julestemning.

En velsignet rejse og en varm velkomst

At rejse til Addis Ababa med en dreng på 10 mdr, spænding omkring de to flyveture og trygudligning, målet, menneskerne vi skulle møde og hvad vi egentligt kommer til at opleve gav en hvis nervøsitet for turen - men endnu en gang er Guds velsignels...
Del denne side