Taknemmelige for tiden i Liberia

Vores tid i Liberia har budt på et væld af gode oplevelser, og vi er enormt takenemmelige for alle de gode stunder, vi har haft, og søde mennesker, vi har mødt og haft kontakt med.

Liberia

Vi er nu kommet til enden af vores ophold i Liberia og sikke en oplevelse, det har været. Når vi ser tilbage på vores 3 måneder i landet, så er det med stor glæde og taknemmelighed for den tid, vi har haft hernede. Vi har mødt så utroligt mange søde mennesker, som vi virkelig kommer til at savne. De har været enormt venlige til at lære os en masse om landet og fortælle om deres egne liv og historier, hvilket har været utroligt spændende for os at høre om, og få indblik i hvordan livet kan se ud langt væk hjemmefra.

Vi har oplevet mange gode sider af Liberia, men vi har også fået et indblik i, hvilke ting de kæmper med. Der er nemlig rigtig mange smukke ting ved landet, men der er også en del udfordringer, herunder skolegang for børnene og generelt fattigdom blandt befolkningen. Derfor synes vi, at det arbejde, vi har været involveret i, har været utroligt meningsfyldt. Vi kan ikke understrege nok hvor vigtigt arbejdet er, som bliver gjort både ved skolesystemet og ved OVC. Begge steder har vi fået mulighed for at tage del i de ting, der sker. Vi kom vidt omkring med OVC – både ude til hjemmebesøg, maduddeling, lejr og med dage på kontoret. I forbindelse med skolesystemet var vi hjælpelærere på den nærmeste lutherske skole, og fik mulighed for at være sammen med en masse skønne børn.

Især her i afslutningsfasen, hvor vi er begyndt at tage afsked med folk, er der mange der ikke spørger OM vi kommer tilbage, men HVORNÅR. Hvad det helt præcis skal betyde, ved vi ikke, men de udviser i hvert fald stor taknemmelighed for, at vi har været her. Taknemmeligheden er også gengældt, og vi håber da også på, at vi en skønne dag vil komme tilbage hertil.

Tags

Del denne side

Christina Rønne Sørensen

Christina er Christian Culture Traveler i Liberia sammen med Sara Vogt Hansen fra september til december 2021. Her er de frivillige i LCL (the Lutheran Church in Liberia), hvor de hovedsageligt skal tage del i OVC-projektet, der hjælper udsatte børn, samt være hjælpelærere på en af kirkens skoler.

Seneste kategorier