Vel ankommet i Liberia

Nu er jeg så her og skal til at finde ud af hvordan tingene i skolesystemet virker, og hvad min rolle er i det.

Liberia Nyhedsmail

STOR tak til jer som sørgede for at jeg fik godt sluttet af i Rønnevang kirke, og til jer som sendte mig gode tanker og chokolade og deslige i forbindelse med min 'klargøring' til at komme tilbage til Liberia! Det varmede mit hjerte så meget :-)

Nu er jeg så her. 
Havde en god og problemfri tur hertil - ingen udfordringer overhovedet, selv min bagage kom helskindet gennem luften og tolden.
Skønne mennesker stod og ventede på mig for at køre mig til Monrovia.
I flyet mødte jeg en mand som sagde til mig: "Jeg kender dig! Jeg har set dit ansigt før!" Jeg stod bare der og tænkte: ja, jeg aner i hvert fald overhovedet ikke hvem du skulle være".
Så viser det sig at han hedder Togba og var studerende på Gbarnga School of Theology i 1984! Og han huskede både Olav og mig vældig godt! Jeg siger bare: Whaaat in the world!! Men det var da ikke dårligt at begynde min tid i Liberia på denne måde.
Nu bor han i New York og skal bare være her i tre uger. 

Jeg er blevet budt godt velkommen af administrationen i kirken ligesom af alle som arbejder her på compounden i Monrovia.
Kirken har årsmøde i Gbarnga fra i morgen (fredag) til på søndag, så der tager jeg op i morgen for at deltage. Det bliver godt at være sammen med folkene og det endda i byen vi boede i.

Med hensyn til mit arbejde, så er jeg klar over at jeg virkelig skal tage mig tid til at finde ud af hvordan tingene i skolesystemet virker - hvem gør hvad og hvordan, og hvad er min rolle ind i det daglige arbejde. Forhåbentlig finder jeg ud af det før de to år er gået!

Alt det bedste til jer alle.
Mange hilsner
Ingrid

21. april 2016

Del denne side

Ingrid Smidt

Missionær i Liberia

Seneste tags

Seneste kategorier