Guld værd

Det er tid til nytårsforsæt. Vi har et godt forslag her, hvis du har brug for noget, der er guld værd. Vi afslører allerede, at det er en bønnebog. 

Den første uge vi ankom, blev vi inviteret til bønnemøde af gode naboer. Det foregår hver torsdag kl 19 med en gruppe af de missionærer, der bor her på compounden. Vi skiftes til at lægge hus til, og der er en særdeles god tradition for kage og lækkerier til kaffen, som i sig selv er værd at dukke op for.

Men det bedste ved bønnemøderne er bibelstudie og bøn. Det er præget af åbenhed, ærlighed og en lille bog med guldomslag, som vi skriver bedeemnerne i. Så kan vi huske, hvad der er bedt for, hvad vi skal bede for, og hvad der er bønnesvar på. Bønnesvar bliver markeret med en smiley. Der er nu kun to sider tilbage i bogen. Den er blevet fyldt med bedeemner siden 2010 og har med sikkerhed været til velsignelse for dem, der var med til bedemøderne, og for dem der er blevet bedt for. 

Ja, så anbefalingen fra os til et nytårsforsæt er at skrive det, du beder for, op i en bog. Og en gang imellem kigge tilbage og se, hvad der er bønnesvar på. Det er trosstyrkende. 

Rigtig godt nytår!

/Christian og Katrine

Tags

Del denne side

Katrine og Christian Holmgaard

Missionærer i Etiopien

Seneste kategorier