Min passionerede kollega

Ved Win Souls for God deler jeg kontor med Alex. Ham er jeg taknemmelig for!

Jeg undrer mig over, hvordan Alex kan være så god til engelsk og spørger ham. ”Da jeg var barn, blev jeg opmuntret af katolske præster fra Congo, Uganda og USA til at lære mere” og han tilføjer grinende ”Jeg elsker at lære!”. Alex er ansvarlig for kommunikation for Win Souls for God og er en af mine nærmeste kolleger. Da han var 12 år afskrev han en amharisk-engelsk ordbog på tre dage, så han kunne aflevere ordbogen tilbage til ejermanden. Det afspejler Alex’ ivrighed og lærelyst.

Alex har en bachelorgrad i socialt arbejde og studerer nu en master i teologi og en bachelorgrad i management. Det samtidig med at han arbejder ved Win Souls for God. Når han har afsluttet de to uddannelser, ønsker han at studere ledelse. Han har et klart kald og en klar vision. Han skal være præst. En præst der i en særlig grad opmuntrer og oplærer unge. ”Jeg ønsker at arbejde for at transformere unge her i landet”. Det mener han, at Etiopien har behov for. Nu arbejder Alex nogle år ved Win Souls for God for at få erfaring og blive udrustet. Her får han god træning i at dele evangeliet på gaden, samt sjælesorg og samtaler. ”Det mest tilfredsstillende ved arbejdet her, er når en, jeg har haft samtale med, senere kommer og siger tak for rådet!”.

Alex er en af de personer, hvis humør smitter. Han arbejdede tidligere ved en sekulær hjælpeorganisation. Men for ham er det vigtigt, at værdierne er de rette. Derfor søgte han til Win Souls for God, hvor kærlighed, evangeliet, Jesus og det hele menneske er i fokus. ”Værdier er alt! De er vigtige for at bevare en kultur. Jeg mener, at kristne skal øve indflydelse på verden. Kristendommen kan forandre verden!”. Øjnene på Alex stråler, når han passioneret fortæller om sin overbevisning.

Tak Gud for Alex og den passion, han har!

/Katrine

Del denne side

Katrine og Christian Holmgaard

Missionærer i Etiopien

Seneste kategorier