GDT20 i kasser og tønder

På den igen ...
Øvelse gør mester

Kære venner

Vi er flyttet ikke så få gange i løbet af de seneste halvandet år, så efterhånden er vi ved at være i træning med at pakke ting ned og ud igen – men vi nyder det ikke!

Gennem de seneste to uger er det så GDT-bygningen, som vores bibelskolehold her i foråret (GDT20) endte med kun at få lov til at bo i i omkring fire uger, inden Mette Frederiksen kaldte dem tilbage til Danmark, jeg har pakket ned.

I betragtning af, hvor stort et arbejde, vi havde med overhovedet at få huset gjort klar til de unge mennesker, er det næsten ikke til at bære, at de ikke nåede at være der i længere tid. Det er dog heldigvis vores indtryk, at de var rigtig glade for de fire uger, de trods alt fik, så det var nok alligevel anstrengelserne værd. Vi var i hvert fald rigtig glade for at have dem her, så længe det varede!

Det ændrer dog ikke på, at det har været ret vemodigt at gå rundt i det tomme hus, skille sengene ad, pille navneskiltene af dørene og i det hele taget bare rydde lokalerne.

De fleste kan jo nok nikke genkendende til, at det har været utroligt svært at lave planer for noget som helst gennem de seneste måneder, men ifølge planerne, som de ser ud i dag, skal alle tingene flyttes ud på Mana Galataa i begyndelsen af juni, når der står et rum klar til at oplagre dem i. Når hele Mana Galataa så bliver færdig i løbet af efteråret, skal de fordeles i de relevante rum, så vi er klar til at modtage GDT20-eleverne til et gensynstræf i slutningen af januar, inden GDT21 rykker ind. Det tror og håber vi da …

Lotte er rejst til Danmark i begyndelsen af denne uge, og efter planen(!) følger jeg efter den 1. juni – om Gud og Lufthansa vil … Når så vi forhåbentlig er kommet tilbage en gang i august, håber vi at kunne flytte ind i vores nye bolig i Mana Galataa, hvor vi regner med at skulle bo i hvert fald de næste tre år.

Så skal vi lige have alle vores ting pakket ned og ud igen endnu en gang …

Tak for forbøn og medleven fra Danmark

Tak for:

  • at byggeriet af Mana Galataa ikke er gået i stå, men går fremad – om end ikke så hurtigt som planlagt og ønsket
  • at Lotte er kommet godt og sikkert til Danmark
  • at GDT20-eleverne fik et godt ophold i Etiopien, selv om det blev alt for kort
  • at vi er sunde og raske

Bed for:

  • at vi må få nogle gode uger i Danmark hen over sommeren – både med ferie og arbejde
  • at jeg må nå, hvad jeg skal i Etiopien, inden jeg rejser til Danmark om godt tre uger
  • kirken og folket i Etiopien, som ikke har det samme sikkerhedsnet til at ”gribe” dem under corona-krisen, som vi er vant til fra Danmark

 

9. maj 2020 / Bjarne

Tags