Gud har al magt

Hvis der er noget, vi har lært under denne corona-tid, så er det at vi som mennesker ikke kan styre ret meget. Planer ændres, vi lider afsavn, vi aner ikke, hvad fremtiden bringer. Med dette i baghovedet rejste vi til Etiopien 3. august. Vi kunne ikke lande i Addis Ababa, så vi måtte spendere 9 ekstra timer på en tur til Djibouti, til den meget tykke tåge over Addis Ababa lettede lidt, så vi kunne lande der.

Vi lever med mange usikkerhedsfaktorer i Etiopien. Det er svært at sige noget om, hvad hvordan Covid19 udvikler sig og hvilke konsekvenser det medfører. Det har i hvert fald forsinket byggeriet af Mana Galataa en del, og så døde entreprenørens far desværre midt i det hele, og så fik entreprenøren, Sisay selv tyfus og forsøger nu at komme til kræfter igen.

Der er dog nogle ting, der gør os glade og bekræfter at vi er, hvor vi skal være: Vi kan være i et dejligt hus i Addis Ababa i vores 14 dages karantæne, hvoraf vi nu har klaret første uge. Vores etiopiske venner og ansatte i Robe har alle sammen ringet til os og budt os velkomne. Vi har alt, hvad vi har brug for af mad og andre fornødenheder. Vi er raske. Vores børn i Danmark har det godt, og det samme gælder vores forældre. Vi har haft en skøn lang sommer i Danmark sammen med vores drenge, øvrige familie og venner. Men først og fremmest er det, der giver os mod, at vi ved, at Gud har al magt i himmel og på jord, og han er den samme i går og i dag og til evig tid! – også når vi ikke synes, vi har det store overblik!

Bed for

-          Vores drenge i Danmark

-          Vores helbred

-          Byggeriet af Mana Galataa

-          At Covid19 snart må svækkes i Etiopien

Tak for

-          Vi er landet godt i Etiopien

-          Vi har omsorgsfulde venner og ansatte

-          Gud har AL magt i himmel og på jord

Tags