Dejlig modtagelse i Etiopien

Guds løfte og vores sendelse. Han har lagt tingene tilrette for os!

Kære venner

Nu er det alvor, det vi har tænkt på gennem mange år: at vi skulle rejse ud som missionærer til Etiopien igen. Vi har sendt tønderne af sted, lagt lidt mad i fryseren til drengene, pakket vores kufferter og fået styr på de sidste detaljer. Søndag havde vi en dejlig udsendelsesfest i Herning Bykirke, hvor rigtigt mange var mødt op for at sende os af sted. Det er vi meget taknemmelige for.

Det var lidt hårdt at tage afsked med familien, og naturligvis særligt vores drenge. Men de er gode til at holde sammen, og de bor meget tæt på hinanden, og så ved vi, Gud kan passe på dem. Derfor tør vi rejse og kan føle os trygge. Vi ved også, at både vores drenge og vi selv er omsluttet af forbøn fra mange. Vi rejser på Guds løfter om at Han er med os alle dage ind til verden ende.

Vi ankom lidt for sent til Addis Abeba, men Berit og Mehret-Ab tog imod os med smil og godhed. Næste morgen spiste vi morgenmad os dem, fik handlet lidt ind og fik mødt og snakket med de etiopiske ansatte på Promissios grund i Addis. Aftenen stod på samtaler med vores børn, som heldigvis har det godt, så vi kunne gå videre til næste samtale med kirkens generalsekretær pastor Teshome Amenu, som kom hjem til os og bød os hjerteligt velkommen i Etiopien og Mekane Yesus. Vi glæder os meget til at samarbejde med alle i kirken og andre steder, hvor Promissio støtter arbejde.

I dag, onsdag kom Christian Holmgaard fra Danmark for at sætte os og Berit godt ind i opgaverne i Addis Abeba, hvilket vi er meget taknemmelige for. I det hele taget takker vi Gud for at vi er blevet mødt af venlige ansigter og godhed fra mennesker omkring os.

Kærlig hilsen

 Bed for:   

  • at vi må få en god begyndelse sammen med etiopiske ansatte i Promissio
  • at vores tre sønner i Danmark må klare deres hverdag på en god måde.
  • at vi i næste uge må komme godt i gang med sprogindlæring
  • at Lotte må komme godt i gang med at skrive på sin masteropgave
  • at byggeriet i Robe meget snart må kunne begynde

Tak for:            

  • en dejlig udsendelsesgudstjeneste søndag
  • at vi har fået den bedste modtagelse, man kunne ønske sig
  • at vi er sunde og raske

14. august 2019/Lotte