Når jeg ser din himmel, dine fingres værk

Salme 8 har den sidste uge, hvor vi har haft en fri uge, været noget jeg gang på gang er vendt tilbage til. Anton og jeg var nemlig et par dage på hesteryg i bjergene, hvor vi fik mulighed for at se Guds fingres værk.

På denne her tur op i bjergene fik vi nogle fantastiske naturoplevelser. Vi bevægede os igennem et bjergpas, og hvor vi den ene dag så det fra enden, og den næste så det fra midten af, og på den måde bevægede vi os rundt i det samme bjergpas. Det var en utrolig flot tur, og en aften hvor vi sidder på toppen af et af bjergene og ser solen bevæge sig ned bag bjergene på den anden side af passet, ser vi skyggen fra det øverste af bjerget, falde ned i dalen, alt imens solen stadig skinner ned i passet og på os. Det var en utrolig oplevelse at kigge på hvordan solen mere og mere forsvandt bag bjergene. Den næste morgen står vi op til en grå og overskyet dag. Men vi kan se et hul i skyerne, og derigennem bryder solen frem, og oplyser et område ned i passet.

Det var alt sammen fantastiske naturoplevelser, hvor det at være på toppen af et bjerg, var med til at skabe og løfte oplevelsen. Senere på vores tur, tager vi hen til Lotte og Bjarne som var i gang med at gøre klar til GDT (Global Discipleship Training). Her gav vi en hånd med rengøringen og hyggen, og på vejen tilbage fra Bale Robe kører vi igennem en National Park, over bjerge med en fantastisk udsigt. Her bringer Lotte et citat, der indrammer hele denne tur og blog godt.

”Der er da kun én, der har kunne skabe dette”    

Salme 8,4-5

Når jeg ser din himmel, dine fingres værk,

månen og stjernerne, som du satte der,

hvad er da et menneske, at du husker på det,

et menneskebarn, at du tager dig af det?

 

Tags

Del denne side

Marcus Taulborg

CCT'er i Etiopien, september-november 2018

Seneste kategorier