At have noget at give er fantastisk!

For et års tid siden skrev vi her på bloggen om cigaræsken, hvori vi lægger penge fra til at give til folk, der spørger om hjælp. Det gør vi stadig.

Givertjeneste

 Og i dag kom en mand og spurgte efter hjælp til skolepenge for hans to børn. Han tjener 230 kr om måneden på sit arbejde og ud af det er der ikke råd til skolepenge, så vi synes det er dejligt at kunne hjælpe. Han blev strålende glad og vi blev glade for alle hans smil. At være velsignet med overflod til at give væk af er fantastisk.

Waktola, en af vores venner, så forleden en tigger sidde på gaden og en anden tigger komme gående forbi. Ham der sad ned rejste sig hurtigt op, fandt nogle små sedler og gav dem med et smil til den tigger, der kom forbi. De gav krammere og hilste længe på hinanden. Der skal ikke stor indkomst til for at kunne give og hjælpe andre.

Nå, men sjovt nok er vores 7 blogindlæg fra sidste år om givertjeneste noget af de mindst læste indlæg på ababa.dk, men da det er vigtigt emne er chancen her igen. Læs lystigt! Den med cigaræsken er nummer seks.

Givertjeneste 1: Kun grønne sedler tæller!

Givertjeneste 2: Ved dine børn hvad du giver?

Givertjeneste 3: Skal jeg give til at andre bliver kristne?

Givertjeneste 4: Fire dimensionel givertjeneste

Givertjeneste 5: Snak, snak, snak, snak

Givertjeneste 6: Fra cigaræsken

Givertjeneste 7: Giv til os!

Anders
28. februar 2014

Del denne side

Tine Møberg

Pendler-missionær i Etiopien

Seneste tags

Seneste kategorier