Hvem er vi?

Vi er en dansk missionærfamilie på seks familiemedlemmer, som bor i Addis Ababa, Etiopien. 

Vi ankom januar 2013 og har kontrakt frem til 2016 (red. forlænget til 2017). Vi er udsendt af missionsselskabet Promissio. Se mere om os og vores kontaktoplysninger nedenfor.

I Addis Ababa arbejder Anders som teologisk rådgiver i Mekane Yesus kirkens ungdomsarbejde (Urban Youth Ministry Network) i Addis, samtidig med at han er teamleder for Promissio i Etiopien. Tine varetager en række administrative og praktiske opgaver for Promissio i Etiopien og er tilknyttet et kommende Nordic Medical Center som sygeplejerske. Vi bor med vores børn på Promissio’s egen compound på Mekanisa i Addis Ababa.

Med bloggen her ønsker vi at kommunikere med interesserede i vores udsendelse, herunder også familie, venner og bekendte. Bloggens stofområde tager udgangspunkt i vores oplevelser og kommer derfor til at skræve over alt fra det mere sociale/familiære til det faglige, som har med vores arbejdsområder at gøre.

-o-O-o-

Tine Pradsgaard Møberg (36 år). Familiens omdrejningspunkt og mor med stort M. Tine har tidligere arbejdet 6 år som akutsygeplejerske på Kolding og Fredericia sygehuse og er tilknyttet Nordic Medical Center i Addis Ababa som sygeplejerske. Tine varetager også administrative opgaver for Promissio.

Anders Pradsgaard Møberg (37 år). Anders arbejdede indtil sommeren 2012 som landsleder i Indre Missions Ungdom og er af typen som i mange år har fået med en missionær i maven. Anders arbejder med Mekane Yesus Kirkens ungdomsarbejde i Addis og teamleder i Promissio.

Liv Pradsgaard Møberg (11 år). Vores store pige med eventyrlyst i blodet siger, at hun skal være missionær, når hun bliver stor. Liv elsker at synge og hygge kreativt med veninderne. Liv går på ICS, International Community School, i Addis Ababa.

Ruben Pradsgaard Møberg (9 år). Ruben står for familiens underholdning og er en meget social knægt, som elsker fodbold. Han spiller tennis og fodbold og elsker alle mulige drengelege med sværd og økser. Han går på ICS, International Community School, i Addis Ababa.

Vicki Bjørk Pradsgaard Møberg (4 år). Vicki er mors pige og skal nok fortælle, hvis der er noget hun vil. Hun er også genert, men mest af alt en charmetrold. Vicki går i kindergarten på ICS.

Storm Pradsgaard Møberg (3 år). Storm er vores yngste og passes af Hannah, vores etiopiske barnepige, herhjemme på compounden. Han vokser og bliver en stor dreng, som gerne vil være med og tage del i det de andre laver.

Kontaktoplysninger

Promissio – Danish Evangelical Mission
Att. Tine og Anders Møberg
P. O. Box 458 Addis Ababa
Ethiopia 

Tine Pradsgaard Møberg
Mobil i DK: + 45 6178 8413
Mobil i Etiopien: + 251 912628985
Mail: tine(at)ababa.dk

Anders Pradsgaard Møberg
Mobil i DK: + 45 6178 8413
Mobil i Etiopien: + 251 929189148
Mail: anders(at)promissio.dk 

Liv Pradsgaard Møberg
Mail: livmoeberg(at)gmail.com 

Ruben Pradsgaard Møberg
Mail: rubenmoeberg(at)gmail.com 

Snak med os på Skype: andersmoeberg
Følg os på Instagram: andersmoeberg / tinemoeberg
Find os på Facebookwww.facebook.com/Ababadk
Find os på Viber: download app’en og søg på vores telefonnumre.

Tags