Akut behov for volontører i efteråret

Promissio har et akut behov for en eller to volontører til missionærfamilien Møberg i september - november 2014.

Ring NU og høre mere

Hvis du synes det lyder spændende, så ring til Lotte Carlsen allerede i dag og hør mere om dine muligheder. Ring også gerne selv om du måske er udfordret af opgaven eller prisen. 
Ring til Lotte på telefon 7356 1265 eller 2452 5021 inden den 17. juli kl. 12.

Du får en eller flere af følgende opgaver

  • "Familiesupport" for Promissios udsendte missionærfamilie, Tine og Anders Møberg, og deres børn, Liv på 12 år, Ruben på 11, Vicki Bjørk på 5 år og Storm på 4 år.
  • Træne engelsk sprog med studerende på Mekane Yesus kirkens teologiske seminarium.
  • Du kan få tilbudt andre/flere opgaver, tilpasset dine interesser og kvalifikationer.

Ansøgerprofil

  • Du er glad for børn.
  • Du er mindst 18 år.
  • Du er selvstændig og ret selvkørende.
  • Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale.
  • Du er reflekteret og tryg i din egen identitet som kristen.

Pris

22.900 kr. Prisen dækker flyrejse, ophold og to dages obligatorisk forberedelseskursus i august 2014 i Aarhus samt en obligatorisk efterbearbejdningsdag i Aarhus. Du skal selv sørge for vaccinationer hos egen læge, og du skal selv sørge for kost i Etiopien (ca. 1000 kr. pr. person pr. måned).

Indkvartering

I Promissios gæstehus i Addis Ababa, nabo til teamleder Anders Møberg og volontørkoordinator Tine Møberg. De to volontører deler værelse i gæstehuset der rummer tre værelser, et fælles køkken, en stue og to badeværelser.

Hvorfor obligatorisk forberedelseskursus og efterbearbejdningsdag?

Vi ønsker at I skal vide hvem Promissio er, og kende vores mission og at I kan identificere jer med den. I får et mere konkret billede af jeres opgaver, fællesskaber og muligheder i Etiopien. Vi ved også at når man rejser ud til en fremmed kultur, et fremmed sprog, fremmede mennesker og anderledes temperaturer, bakterier og meget andet, så kan der opstå små personlige kriser. Disse små kriser vil vi gennem en god forberedelse og debriefing hjælpe jer til at vende til nye indsigter og spændende muligheder, så I og dem I skal arbejde sammen med, får det bedste ud af jeres ophold i Etiopien.

10. juli 2014