Få besøg af Promissios missionærer

I januar 2020 samles Promissios missionærer i Danmark - og du kan få besøg af dem.

D. 5.-12. januar 2020 har du mulighed for noget så spændende, som at dit fællesskab eller din kirke kan få besøg af to missionærer, der arbejder i Etiopien. 

Promissios missionærer samles i Danmark i denne periode, og i den forbindelse er det muligt at invitere missionærerne til at besøge jeres fællesskab med forkyndelse og vidnesbyrd krydret med fortællinger fra Etiopien. 

Er Evangelisk Alliances bedeuge allerede på programmet hos jer i den pågældende uge, så vil missionærerne også gerne bidrage til et møde om bøn. Netop bønnen fylder meget i den etiopiske kirke, og missionærerne kommer gerne med vidnesbyrd, opmuntring og inspiration til bøn fra Etiopien.

Der er mulighed for at få besøg af et af Promissios missionærpar: 

Lotte og Bjarne Carlsen
Missionærer i Robe i det sydlige Etiopien, et område stærkt domineret af muslimer. Hør om deres arbejde for kirken, undervisning på universitetet, ledelse af den danske bibelskole Global Discipleship Training sammen med konkrete menneskers historier.

Berit Østby og Mehret-Ab Berarki
Missionærer i Addis Ababa i Etiopien. Hør om Berits arbejde med sprog-og kulturundervisning for missionærer og andre i Etiopien med 83 forskellige stammer og sprog. Berit og Mehret-Ab er ligeledes leveringsdygtige i vidnesbyrd om konkrete menneskers liv med kampe og udfordringer.

Kontakt: Har det interesse, så send en mail til andreas@promissio.dk

Når Promissio kommer på besøg, beder vi altid om en gave til missionsarbejdet. Den kan indsamles til mødet, men den må også meget gerne komme fra en indsamlingsbegivenhed f.eks. cykelsponsorløb, loppemarked, kagesalg eller lignende.