Promissios forholdsregler omkring COVID-19

Som internationalt missionsselskab vurderer vi løbende sikkerhedssituationen for de udsendte og gæster, vi har inviteret med ud i forbindelse med arbejdet. Vi lytter til vores partneres vurdering og følger myndighedernes anvisninger.

I den nuværende situation handler det ikke som normalt kun om det, der sker hos vores partnere, for denne gang drejer det sig også om situationen i Danmark. Vi vil i lighed med resten af samfundet gøre, hvad vi kan for at begrænse spredningen af COVID-19.

For Promissio betyder det lige nu, at:

  • medarbejdere i Danmark opfordres til så vidt muligt at arbejde hjemmefra, og mødeaktiviteten reduceres mest muligt.
    Derfor virker vores hovednummer ikke som normalt, og du kan i stedet kontakte markedsførings- og sekretariats-koordinator Line R. Nissen på 7356 1263 eller line(a)promissio.dk eller en anden af medarbejderne direkte – find deres kontaktoplysninger på www.promissio.dk/kontakt/sekretariat/.
  • vores missionærer fortsat er i Afrika, og vi følger som altid situationen og træffer særskilte forholdsregler, hvor det er nødvendigt. Elisabeth Poulsen rejst hjem fra Liberia, da hun havde forudgående planer om at være på Færøerne 4.-18. april, og fordi Brussels Airlines lukkede for flyvninger til og fra Liberia fra den 21. marts til 19. april.
  • vores volontører og elever på Global Discipleship Training i Etiopien er kommet hjem. De har haft det godt, men tingene udvikler sig hele tiden, og vi kunne ikke risikere pludselig at stå i en situation, hvor de unge ikke kunne komme hjem (Læs evt. Vi hender de unge hjem). Vores netværkskoordinator, Tuja Stæhr Berg kom planmæssigt hjem.
  • vores genbrugsbutikker er lukkede af hensyn til de frivillige, hvoraf mange er ældre eller på anden måde i en af de sårbare grupper. Lukningen gælder pt. til den 13. april.
  • vores årsmøde den 4. april er aflyst, men selve generalforsamlingen er udskudt og bliver afholdt digitalt i april en gang efter påske. Medlemmer vil få tilsendt en mail om et nyt tidspunkt.
  • vores udsendelse af byggevolontører i begyndelsen af maj er ikke aflyst. Vi afventer udviklingen af epidemien.

Øvrige spørgsmål og henvendelser fra pressen kan rettes til generalsekretær Frede Ruby Østergård, +45 2972 5994, frede(a)promissio.dk.

Opdateret: 23. marts 2020