Bajaj-ræs i Robe

Deltagerne på Ethiopian Discipleship Training samler penge ind til Mana Galataa.

De 9 unge deltagere på Ethiopian Discipleship Training* ønsker at samle penge ind til Mana Galataa - Promissios nybyggede ressourcecenter i Robe, hvor de bor. Derfor har de lavet en konkurrence, hvor du kan vinde fede præmier direkte fra Etiopien.

»Den etiopiske kultur har styrket vores tro og givet os en større passion for missionsarbejde. Vi håber derfor, at andre unge kan få muligheden for at få de samme oplevelser. Der bliver gjort en masse godt arbejde på og udfra Mana Galataa, og vi håber virkelig, I vil støtte det store arbejde.«

EDT'erne har lavet et ræs, hvor du skal stemme på, hvilket hold, du tror, kommer først! Ræset offentliggøres på Facebook den 1. juni.

>> Se introvideoen her

De kører i bajaj (også kendt som tuktuk) ind til centrum i Robe (se ruten i videoen). Der er tre forskellige hold, du kan stemme på (se introen til dem i videoen).

  • Bajaj 1: Never Back Down (Sine, Emma og Alberte)
  • Bajaj 2: 2 Cool 4 School (Jakob, Sine og Hanna)
  • Bajaj 3: Smil til verden (Mathias, Anne og Anne Louise)

Sådan støtter du

Du stemmer ved at give en gave enten via MobilePay eller banken. Når du sender en gave, skriver du i kommentarfeltet "Bajaj 1, 2 eller 3".

Blandt de givere, der har stemt på det vindende hold, trækker vi lod om en række præmier. For hver 50 kr., du giver, har du et lod med i lodtrækningen. Sender du f.eks. 200 kr., har du fire lodder i puljen. Du kan enten satse alle pengene på ét hold, eller sprede din støtte ud på to eller tre hold.

MobilePay: 20848
Bank: 2207-0062262753 (Nordea)

Ønsker du fradrag skriver du dit cpr-nummer samt adresse.

Hvis du har lyst til at støtte uden at deltage i konkurrencen, kan du sende et valgfrit beløb til ovenstående MobilePay-nummer eller kontonummer. Skriv "bajaj".

Du kan støtte ved at købe lodder til og med 20. maj.

____________________

Præmier:

1 kg etiopisk kaffe (5 vindere)

1 kurv (2 vindere)

0,5 kg Berbere - etiopisk krydderi (3 vindere)

______________________

Om Mana Galataa

I støtter Mana Galataa ved denne konkurrence. Mana Galataa betyder "takkens hus" og er opholdsstedet for discipelskolen Global Discipleship Training (GDT). Herfra udgår også en del af Promissios missionsarbejde i Etiopien, særligt blandt muslimer. Vi og discipelskoleleverne har brug for støtte til stedet, som får GDT til at fungere.

* EDT'erne var på grund af corona på et særligt tilrettelagt bibelskoleforløb, som i 2021 erstattede vores sædvanlige Global Discipleship Training. Vi forventer at afvikle et normalt Global Discipleship Training-hold i 2022.