Præsentation af cykelhold

Du kan støtte op om Promissios sponsorløb 2021 "Bevæg dig for verden" ved at sponsorere et af de tre cykelhold, som cykler i Herning den 18. juni kl. 19.00.

Team Missionær

På Team Missionær cykler de tre tidligere missionærer Gitte Rasmussen, Per Rasmussen og Arne Holmgaard. De får selskab af Simon S. Kristensen, som koordinerer Promissios arbejde i Afrika, men som også er tidligere missionær i Østafrika.

Du kan sponsorere Team Missionær den 18. juni, hvor de bevæger sig for verden.

Team Herning 600

Team Herning Kirke

I Herning Kirke har de tre garvede cykelryttere regnskabschef Paul Kristensen, dagtilbudsleder Henrik Andersen og lastbilchauffør Emil Schousboe fået sognepræst Bo Knudsen på hjul og er klar til at køre for Promissio. Foreløbig er det blevet til én fællestræning, men holdet er fortrøstningsfuld og regner med at kunne klare at give den fuld pedal i 15 minutter på vejene omkring Elia den 18. juni.

Forventet distance: 30-35 km

Team Lotte og Bjarnes Venner

I Struer har sognepræst og tidligere missionærbarn i Etiopien, Peter Krabbe-Larsen - bror til missionær Lotte Carlsen - slået sig sammen med sin søn, Frederik Finnemann Krabbe. Duoen er yderligere forstærket af Claus Clausen og Anders Simmelsgaard fra Lotte og Bjarne Carlsens sendemenighed Herning Bykirke. Sammen er de et stærkt hold, som alle har god motivation for at samle penge ind til Promissios arbejde.

Skal Team Lotte og Bjarnes Venner forlade sponsorløbet som det hold, der har samlet mest ind? Så sponsorér holdet nu.

Forventet distance: 30 km

Jeg støtter med et fast beløb

Klik her, og du bliver ledt videre til betalingssiden
eller send dit bidrag med MobilePay til 464616. Husk at skrive hvilket hold, du støtter. Ønsker du skattefradrag, skriv da også dit CPR-nummer.

Jeg støtter pr. kilometer

Privatlivspolitik