Støt Promissio med faste bidrag på Betalingsservice

Beslut hvor meget du vil give til Promissio hvornår, meld dig til, og så overfører Betalingsservice automatisk dine gaver til Promissio - uden at du skal huske på det eller betale gebyr.

Du kan altid justere dine indbetalinger (f.eks. beløbets størrelse), og du kan altid melde fra igen. Begge dele gøres enkelt ved at give besked direkte til Promissios sekretariat, telefon 7356 1260, e-mail: info(at)promissio.dk.
Og du kan selvfølgelig trække gaverne fra på selvangivelsen efter de gældende fradragsregler.

Sådan melder du dig til

  • Klik her og få en oversigt over hvilke projekter du kan støtte fast via Betalingsservice.
  • Vælg det formål/projekt du vil støtte og klik på "Giv et bidrag".
  • Klik på "Fast bidrag".
  • Vælg beløb, hvor tit du vil støtte og starttidspunkt.
  • Klik på "Giv et bidrag" og følg anvisningerne videre derfra.
  • Hvis du ikke kan vælge et beløb der passer dig, så hent blanket her, print, udfyld og send den til sekretariaet. Eller ring til os på telefon 7356 1260.

De oplysninger skal vi bruge

For at vi kan oprette dig som fast giver til Promissio via Betalingsservice, skal du oplyse registrerings- og kontonummer og dit cpr-nummer.
Dine kontooplysninger skal vi bruge for at oprette betalingsaftalen hos Nets. De skal jo vide hvilken konto pengene skal trækkes fra. Promissio bruger ikke dit kontonummer til andet.
Du behøver for eksempel ikke være nervøs for at vi vil hæve penge på din konto. Det kan vi i øvrigt heller ikke når vi kun kender dit kontonummer. Penge kan kun hæves ved brug af pinkode eller kortnummer og kontrolcifre, og de oplysninger beder vi ikke om. Disse oplysninger må du aldrig oplyse til nogen. Et kontonummer kan kun bruges til at sætte penge ind på kontoen.
Dit cpr-nummer skal vi bruge fordi Nets kræver at få det oplyst, så de er sikre på at betalingsaftalen bliver oprettet i det rigtige navn. De tjekker at kontooplysninger og cpr-nummer stemmer overens. (Se hvad Nets skriver om det.)
Desuden skal Promissio have dit cpr-nummer hvis du vil have skattefradrag for dine gaver til os. Så skal vi nemlig indberette dine gaver til SKAT en gang om året, og det gøres via dit cpr-nummer.
Promissio behandler alle dine oplysninger fortroligt.