Program

Program for jubilæumsfesten lørdag den 1. april 2023 i Multihuset, Hirsevej 9, 6100 Haderslev.

Hent programmet som PDF her.

10.00

 

Festgudstjeneste
I Gl. Haderslev Kirke, Storegade 95, 6100 Haderslev, ved Erik Holmgaard

11.30

 

Velkomst
I Multihuset, Hirsevej 9, 6100 Haderslev

12.00

 

Frokost

13.00

 

På rundtur i Promissios historie
Med indslag fra tidligere missionærer og ansatte.

15.00

 

Kaffe
Kan købes på dagen uden tilmelding

16.00

 

På rundtur i Promissios arbejde i dag
Vi vil høre nyt fra arbejdet med forskellige indslag og hilsner fra missionærerne.

17.00

 

Foredrag ved Carolyne Rasmussen
Carolyne er forfatter til bogen ”Hovedet i himlen og fødderne på jorden” og mor til komiker Melvin Kakooza. Carolyne er fra Uganda og har erfaret forskellen på at være kristen på det afrikanske kontinent og i Danmark.

18.00

 

Aftensmad

19.30

 

Festaften
En aften om emnet "Er der stadig brug for international mission?" med tale af Jens Lomborg og musik, samt indslag fra synodepræsident Mude Bati.

 

Erik Holmgaard er præst i Gl. Haderslev Kirke og har i flere år været underviser på vores bibelskole Global Discipleship Training.

Mude Bati er synodepræsident i Wabe Batu-synoden (en synode i Etiopien kan sammenlignes med et stift i Danmark). Det var i området for denne synode, at Promissios arbejde i Etiopien begyndte i 1948.

Carolyne Kaddu Rasmussen er foredragsholder og forfatter til bogen ”Hovedet i himlen og fødderne på jorden”. Bedst kendt er hun for de fleste som mor til komiker Melvin Kakooza. Carolyne er fra Uganda og har erfaret forskellen på at være kristen på det afrikanske kontinent og i Danmark.

Jens Lomborg er til daglig præst i Skjern Bykirke. Derudover er han formand i Evangelisk Luthersk Netværk og tidligere missionær i Botswana for Promissio fra 2004-2006.

Promissios generalforsamling vil blive afholdt online tirsdag den 18. april. Du kan tilmelde dig ved at kontakte sekretariatet på tlf. 7356 1260 eller line@promissio.dk.