Rejs til Afrika som volontør i Promissio

Du er til enhver tid velkommen til at kontakte Promissio, hvis du er interesseret i et volontørophold.

Se også mulighederne for at blive Christian Culture Traveller i Etiopien.

Oplev Guds missionerende kirke

En levende, handlende og missionerende kirke er en dynamisk størrelse. Den udgøres af mennesker sat i bevægelse af Gud selv, på vej for at dele tro og liv med andre, så også de får mulighed for et livsforvandlende møde med Jesus Kristus. 

Promissio ønsker at danske unge selv får mulighed for at se og opleve Guds levende, handlende, missionerende kirke. Gennem volontørarbejde skabes mulighed for, at man kan indgå i konkrete aktiviteter i relation til Promissios samarbejdskirker og selv være med til at løfte opgaverne.

Men det handler om mere og andet end at ’gøre en forskel’. Promissio har en klar vision om, at en volontørudsendelse også skal være identitetsdannende. Når alt kommer til alt, er det jo Gud der handler, og ham der kalder mennesker til at være med. Det er derfor Promissios vision at unge, samtidig med at de løser værdifulde opgaver til gavn for andre, også får mulighed for at lære ydmyghed og respekt – både for de mennesker de møder, og for Gud der sender.

Volontøren betaler selv for sit ophold i Afrika.
Promissio kan dog tilbyde volontøren redskaber til selv at indsamle en del af prisen i sit eget bagland - fordi volontøren løser en værdifuld opgave i Afrika.

Få mere at vide

Kontakt volontørkoordinator Marcus Taulborg på marcus@promissio.dk, hvis du overvejer at rejse ud som volontør i Promissio.