Rejs til Afrika som volontør i Promissio

Du kan rejse ud som volontør i både Etiopien og Liberia. Her kan du læse mere om dine muligheder.

Se også mulighederne for at blive Christian Culture Traveller i Etiopien.

Som volontør møder du Guds missionerende kirke

Promissio ønsker, at du får mulighed for selv at se og opleve Guds levende, handlende og missionerende kirke. Som volontør får du en konkret opgave i samarbejde med en af vores partnerkirker i Etiopien eller Liberia. Du lærer kulturen og kirken at kende, og du vil være tilknyttet en af vores missionærer i landet, som du altid kan få råd og sparring fra.

Dit ophold gør en forskel

Som volontør vil du gerne ud og ”gøre en forskel”. Men når du rejser ud som volontør hos os, så er det ikke bare dig, der får lov til at gøre en forskel. Din rejse vil også gøre en kæmpe forskel for dig.

Når alt kommer til alt, er det jo Gud der handler, og ham der kalder mennesker til at være med. Det er derfor vores vision at du – samtidig med at du løser værdifulde opgaver til gavn for andre – også får mulighed for at lære ydmyghed og respekt. Respekt både for de mennesker, du møder, og for Gud, der har sendt dig.

Volontøren betaler selv for sit ophold i Afrika

Vi kan dog tilbyde dig redskaber til selv at indsamle en del af prisen blandt venner og familie og i dit fællesskab. Som volontør løser du en værdifuld opgave, og det er der helt sikkert nogen, der gerne vil støtte.

Få mere at vide

Kontakt volontørkoordinator Pernille Iversen på pernille@promissio.dk, hvis du overvejer at rejse ud som volontør i Promissio.