Søges: Byggevolontør til Robe, Etiopien

Er du en rejselysten håndværker? Så er det lige dig, vi mangler!

Promissio bygger et ressourcecenter i regionshovedstaden Robe i det sydøstlige Etiopien. Centret skal blandt andet bruges til vores nye discipelskole Global Dischipleship Training. Hertil søger vi to byggevolontører.

Hvad skal jeg lave?

Vi søger to byggevolontører, som kunne tænke sig at give en hånd med i opførelsen af ressourcecentret fra februar til april 2019. Det meste arbejde kommer til at bestå i at give bygningerne den sidste finish til danske standarder, da vi forventer, at alt det grove byggearbejde er klaret af lokale håndværkere til den tid.

Du kommer til at arbejde sammen med din danske byggevolontør-kollega og et sjak etiopiske håndværkere. Du skal regne med en ugentlig arbejdstid på 30 timer, og som volontør i Etiopien skal du være fleksibel mht. opgaver, tidspunkter og meget mere, da tingene hele tiden ændrer sig.

Hvem skal jeg være sammen med?

I samme periode, som du er udsendt, løber det første ophold på Global Discipleship Training af stablen (det foregår i lejede lokaler, indtil ressourcecentret står klart). Du vil komme til at bo tæt på de 12 deltagere fra bibelskolen, foruden din byggevolontør-kollega, to volontører, som hjælper til på bibelskolen, og bibelskolens danske leder. Herudover bliver der rig mulighed for at lære unge, lokale etiopiere at kende, da I bor i universitetsbyen Robe. Se byen på Google Maps.

Fakta

Hvornår?

 

1. februar - 20. april 2019

Hvor?

 

Robe, Etiopien

Hvor meget?                                   

 

Du betaler 10.000 kr. for rejse, forberedelse, logi og lokal transport. Du betaler derudover selv for vaccinationer, forsikringer og lommepenge.

Ansøgningsfrist?

 

25. september 2018. Send en motiveret ansøgning til lotte@promissio.dk og philip@promissio.dk

Spørgsmål? Kontakt netværkskoordinator Lotte Carlsen  i dag på lotte@promissio.dk.