Køkkenvolontører til GDT20

Har du lyst til at arbejde i køkkenet på Promissios bibelskole Global Discipleship Training (GDT) i Etiopien i 2020? Så læs med her.

Udrejse: ca. 2. februar 2020
Hjemrejse: ca. 21. april 2020

Send udfyldt ansøgningsskema sammen med din personlige ansøgning hurtigst muligt til tuja@promissio.dk og philip@promissio.dk.

Pris 
Ring og hør nærmere hos netværkskoordinator Tuja Berg på: 24525021. Du betaler selv vaccinationer og transport i Danmark samt lommepenge og udgifter til ferie i Etiopien.

Krav til ansøgere
Du skal være mindst 20 år gammel og gerne ældre. Du skal være fysisk og psykisk stabil og robust. Du skal være glad for at arbejde i køkken. Selvstændighed og fleksibilitet er vigtige egenskaber, da ting i Etiopien kan ændre sig hurtigt.

Arbejde
Opgaver: forberedelse af middagsmad samt to små daglige forfriskninger fem dage om ugen samt et middagsmåltid hver anden søndag, klargøring så eleverne selv kan lave aftensmad (brød, pålæg og rester) samt morgenmad og alle måltider lørdag og søndag. Du skal arbejde sammen med nogle etiopiske ansatte.

Du arbejder i køkkenet fra kl. 8 til ca. kl. 14.30 mandag til fredag samt et par timer hver anden søndag. Man er velkommen til at deltage i undervisningen og andre elev-arrangementer efter kl. 14.

Ferie
Du har ferie i perioden 24. februar til 4. marts, hvor eleverne er på studietur. I denne periode kan du enten blive i Robe, eller du kan tage på ferie et andet sted i Etiopien efter aftale med Lotte Carlsen, som er GDT-leder.

Her skal du bo
Du bliver sandsynligvis indkvarteret på samme værelse som din med-volontør i samme bygning som GDT-eleverne. Vi holder til i Robe, en by i det østlige Etiopien med ca. 60.000 indbyggere. Lotte og Bjarne Carlsen, missionærer på stedet, bliver dine ledere.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tuja på tuja@promissio.dk eller Philip på philip@promissio.dk.