Søges: Volontører til Robe, Etiopien

Er du praktisk og glad for husligt arbejde? Så er det lige dig, vi mangler!

I februar 2019 rejser det første hold deltagere på discipelskolen Global Dischipleship Training til Robe, Etiopien. Hertil søger vi to volontører.

Hvad skal jeg lave?

Vi søger to volontører, som vil stå for det praktiske på discipelskolen, hvad angår indkøb, madlavning, ærinder i byen, let regnskab, aktiviteter m.m. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med din volontør-kollega og skolens danske leder, Lotte Birch Carlsen, og og i flere henseender tjene som Lottes forlængede arm. Du skal regne med en ugentlig arbejdstid på 30 timer, og som volontør i Etiopien skal du være fleksibel mht. opgaver, tidspunkter og meget mere, da tingene hele tiden ændrer sig.

Hvem skal jeg være sammen med?

I samme periode, som du er udsendt, løber det første ophold på Global Discipleship Training af stablen. Du vil komme til at bo tæt på de 12 deltagere fra bibelskolen, foruden din volontør-kollega, to byggevolontører, som arbejder på de nye bygninger til discipelskolen, og Lotte Birch Carlsen. Herudover bliver der rig mulighed for at lære unge, lokale etiopiere at kende, da I bor i universitetsbyen Robe. Se byen på Google Maps.

Tag din kæreste/mand med

Du kan søge alene eller sammen med en ven - eller måske sammen med din kæreste/mand, da vi også søger byggevolontører til discipelskolen. Opgaverne her handler om at lægge et finish på bygningerne, som lever op til danske standarter. Læs mere her.

Fakta

Hvornår?

 

1. februar - 20. april 2019

Hvor?

 

Robe, Etiopien

Hvor meget?                                   

 

Du betaler 10.000 kr. for rejse, forberedelse, logi og lokal transport. Du betaler derudover selv for vaccinationer, forsikringer og lommepenge.

Ansøgningsfrist?

 

25. september 2018. Send en motiveret ansøgning til lotte@promissio.dk og nanna@promissio.dk

Spørgsmål? Kontakt volontørkoordinator Nanna Rindom Vad i dag på nanna@promissio.dk.