Discipelskole i Etiopien

Ethiopian Discipleship Training er Promissios discipelskole i Etiopien i 2021.

Ethiopian Discipleship Training har både verdenspremierer og er sidste chance for at komme på discipelskole i Etiopien i 2021. Under normale forhold tilbyder vi Global Discipleship Training sammen med Børkop Højskole, men det er anderledes i 2021, da vi ikke kan afvikle GDT på grund af Covid-19.

Ethiopian Discipleship Training er en 3½ måneders discipelskole. Man får 1 uges forberedelse i Danmark, 12 ugers ophold i Etiopien og 1 uges efterbearbejdelse i Danmark og herefter formidling til andre unge efter aftale.

Promissios formand Per Rasmussen siger om kurset:
»Vi drømmer om, at deltagerne lærer de kristne i denne fremmede verden at kende på en måde, så de ser, at de ikke er bare er ’fremmede’ for dem, men at de må se dem som brødre og søstre, der ligner dem rigtig meget, så de ser, at vi har meget at give og modtage fra hinanden.«

Mana Galataa i Robe

Som bopæl for eleverne, mens de er i Etiopien, er Promissio ved at bygge et ressourcecenter i områdehovedstaden Robe. Her er både værelser, fællesstue, spisesal, undervisningslokaler og missionærbolig. Bygningen har fået navnet Mana Galataa, som betyder »Takkens Hus«. Du kan støtte Global Discipelship Training ved at støtte byggeriet. Giv et bidrag her.

Missionærer på Ethiopian Discipleship Training

Lotte Birch Carlsen er daglig leder for Ethiopian Discipleship Training i Etiopien. Hun er udsendt som missionær sammen med sin mand, Bjarne Carlsen, og de kommer til at bo i missionærboligen i Mana Galataa. Det betyder, at eleverne er i trygge hænder lige fra den dag de sætter deres fod på EDT, og til den dag de går derfra igen - en livsforvandlende oplevelse rigere.

Har du spørgsmål?

Læs undersiderne og kontakt os gerne på info@promissio.dk eller tlf. 7356 1260.