Praktisk

Vi har samlet de praktiske informationer på denne side, men vi vil samtidigt bede dig om at læse vores dokument om at rejse til Etiopien i den nuværende situation grundigt, inden du tilmelder dig.

Tidspunkter

Forberedelse i Danmark den 30. januar til 7. februar.
Ophold i Etiopien den 8. februar til 7. maj.
Efterbearbejdelse i Danmark den 8. maj til 15. maj – herefter formidling efter aftale.

Pris

Prisen for 14 uger på EDT er 26.600 kr. plus egne udgifter til lommepenge, rejseforsikring, vaccinationer (er du medlem af Danmark, får du 50 % på vaccinationer) og eventuelle bøger.
Hvis holdet mod forventning skulle blive kaldt hjem, så skal du ikke betale for mere end du har få-et af opholdet samlet set.

Depositum

Depositum er 2.000 kr. Da vi kan vente med de allerfleste omkostninger indtil ret tæt på afrejse, kommer du højst til at hænge på dit depositum ved en eventuel aflysning.

Rejseforsikring

Vi være sikre på at du har en rejseforsikring, som dækker under corona-situationen, så hvis du vælger din egen, skal vi se dokumentation for, at den dækker. Ellers vi kan sørge for en forsikring der dækker til kostpris – ca. 2.000 kr.

Vaccination

Hvis du ikke allerede har de vaccinationer der skal til, så er det en god idé at få nogle af dem to gange, da de så holder i rigtig mange år, og dermed kan du få du noget ud af dem uanset hvad den nærmeste fremtid måtte bringe.

Holdstørrelse

Vi arbejder på at sammensætte et godt EDT hold af 10-16 deltagere, og vi skal være 10 deltagere inden den 22. december 2020 da alle skal kunne nå at blive vaccineret inden afrejse.
Vi anbefaler, at du venter med vaccinerne, til vi ved, at der er et hold, og derefter skal vi nok sende dig en vejledning omkring vaccinerne.

Tilmelding

Tilmelding sker her på siden.

Har du spørgsmål er vi klar til at svare på:
info@promissio.dk
7356 1260