Lærer(e) søges til Bingham Academy

Vi søger snarest muligt en eller to lærere til at undervise på Bingham Academy, Addis Ababa, i skoleåret 2023/2024. Opgaven er dog afhængig af, at vores missionærers børn bliver optaget på skolen.

Vi søger

Vi søger snarest muligt en eller to lærere til at undervise på Bingham Academy i skoleåret 2023/2024. Du kan rejse afsted alene, eller I kan rejse som venner eller ægtepar. Bingham Academy er en kristen, international skole i Addis Ababa, Etiopien, som spænder fra fra 0.-12. klasse.

Du underviser på engelsk og kommer til at arbejde med børn og unge fra hele verden. Du er selv med til at forme din stilling i samarbejde med Promissio og Bingham Academy. Bingham Academy søger lærere til en lang række fag, for eksempel engelsk, geografi, matematik, billedkunst, musik eller som børnehaveklasselærer. Se den fulde liste her https://binghamacademy.hire.trakstar.com/.

Stillingen er ikke lønnet, men du får gratis flybillet, bolig, delebil og et månedligt beløb fra Promissio til at dække kost. Stillingen er lige nu betinget af, at vores missionærers børn bliver optaget på skolen.

Du er

  • uddannet lærer
  • motiveret for at undervise børn og unge fra hele verden
  • motiveret for at undervise på engelsk
  • begejstret for tanken om at arbejde med på Bingham Academys vision om at ”ændre verden til Guds ære”
  • begejstret for også at arbejde med på Promissios vision om at bringe evangeliet over grænser

Du får

Som lærer på Bingham Academy får du stillet bolig og delebil til rådighed. Promissio betaler din flybillet tur/retur. Kost er ikke inkluderet, men Promissio udbetaler en lille gage til dækning af mad og lignende omkostninger, så du kun skal dække dine private udgifter under opholdet.

Du har mulighed for at påvirke stillingen og udformingen af den i samarbejde med Promissio og Bingham Academy.

Du bliver en del af et internationalt fakultet på Bingham Academy, og du bliver en del af Promissios missionær-stab i Etiopien. Tre af Promissios missionærbørn kommer til at gå på skolen. Der er også flere gode muligheder for at blive en del af et kirkeligt fællesskab.

Om Bingham Academy

Bingham Academy er en international skole i Addis Ababa, som spænder fra 0.-12. klasse. Medarbejdere og studerende kommer fra knap 30 forskellige lande, og skolen tilbyder kristen uddannelse af høj kvalitet.

Alle Bingham-medarbejdere tror på Jesus Kristus og ønsker at lade det komme tydeligt til udtryk gennem miljøet på skolen. Et bibelsk verdensbillede er integreret i alle aspekter af skolen.

Alle udstationerede medarbejdere på Bingham Academy er sendt af missionsorganisationer, og Bingham Academy udbetaler derfor ikke løn. Til gengæld stiller de bolig og bil til rådighed.

Du kan læse meget mere om Bingham Academy på deres hjemmeside binghamacademy.net.

Praktisk

Periode: august 2023-juni 2024

Ansøgningsfrist: snarest muligt og senest 1. juni

Kontakt: Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte generalsekretær Frede Ruby Østergård på 2972 5994/frede@promissio.dk eller koordinator for international mission Simon Schøler Kristensen på 6171 3655/simon@promissio.dk

Ansøgning: Send din ansøgning og dit CV til frede@promissio.dk eller simon@promissio.dk.