TORVETs Højskole

Den 24.-27. september afholder organisationerne på TORVET endnu engang sine populære højskoledage på Virksund Kursuscenter.

Velkommen til sensommer-højskole den 24-27. september 2018 med foredrag, drøftelse, indsigt, udsyn, udflugt, god mad, sang og samvær.

Arrangører

TORVETs Højskole arrangeres i fællesskab af organisationerne bag TORVET i Aarhus, Den danske Israelsmission, Menighedsfakultetet og Promissio. Højskoledagene afholdes på Virksund Kursuscenter. Det er et meget smukt beliggende kursuscenter og bliver drevet af Luthersk Mission. Centret ligger et stenkast fra Hjarbæk Fjord med en skøn udsigt ud over vandet. Centret råder over skov, store græs-og strandarealer med rige muligheder for at gå ture i området. Indkvarteringen sker på værelser, der alle er med eget bad og toilet.

Gæstetalere

Højskolen får i år besøg af fem gæstetalere. Heriblandt tidligere missionær og nuværende sognepræst i Christianskirken i Aarhus, Anders Møberg.

Anders Møberg var fra 2012-2017 missionær i Addis Ababa, Etiopien, udsendt af Promissio sammen med sin familie. Anders bistod Addis Ababa-synoden med teologisk rådgivning og udrustning af 10 evangelister, som gik i gang med at plante menigheder i byens udkanter. Anders skal tale over emnet: Evangeliet er lys i mørke – om kirkens rolle i storbyen.

Læs hele programmet, find de resterende fire gæstetalere og læs mere om det praktiske her.

Tilmelding

Ring eller skriv til TORVET: 7356 1240 eller mf@teologi.dk.