TORVETs Højskole

Den 23.-26. september afholder organisationerne på TORVET endnu engang sine populære højskoledage på Virksund Kursuscenter.

Velkommen til sensommer-højskole den 23.-26. september 2019 med foredrag, drøftelse, indsigt, udsyn, pilgrimsvandring, god mad, sang og samvær.

Arrangører

TORVETs Højskole arrangeres i fællesskab af organisationerne bag TORVET i Aarhus: Israelsmissionen, Menighedsfakultetet og Promissio. Højskoledagene afholdes på Virksund Kursuscenter, der bliver drevet af Luthersk Mission. Kursuscentret ligger i smukke omgivelser kun et stenkast fra Hjarbæk Fjord med en skøn udsigt ud over vandet. Centret råder over skov og store græs-og strandarealer med rige muligheder for at gå ture i området. Indkvarteringen sker på værelser, der alle er med eget bad og toilet.

Gæstetalere

Højskolen får i år besøg af fem gæstetalere, heriblandt tidligere missionær og nuværende NT-lærer på Dansk Bibel-Institut (DBI) i København Christian Schøler Holmgaard.

Christian Schøler Holmgaard var fra 2017-2019 udsendt af Promissio som missionær i Addis Ababa, Etiopien, sammen med sin familie. Her underviste han teologistuderende på Mekane Yesus Seminary. Christian skal tale over emnet: Af alle folkeslag og stammer, folk og tungemål.

Læs hele programmet, og find praktisk info her.

Tilmelding

Ring eller skriv til TORVET: 7356 1240 eller mf@teologi.dk. Tilmeldingsfristen er den 5. september 2019.