Glimt fra årsmødet 2017

85 missionsvenner var med, da Promissio holdt årsmøde med overskriften "Med hjerte, mund og hænder" på Kratholmskolen i Odense lørdag den 1. april 2017.

Samhørigheden mellem Promissio og vores samarbejdspartnere i Etiopien og Liberia kom tydeligt frem på årsmødet, som var gæstet af Mikael Nigussie og Mengistu Bunaro fra Win Souls for God i Etiopien og Isaac S. Dowah fra den lutherske kirke i Liberia.

”Hvorfor er vi samlet her i dag? Der er ingen anden grund, end at vi alle gerne vil være med til at fuldføre Guds arbejde. Hvorfor bekymrer alle disse hvide mennesker sig om Afrika? Fordi, som der står i Galaterbrevet, vi alle er ét i Kristus,” reflekterede Mikael Nigussie, som selv engang var gadedreng, og nu arbejder for at redde andre gadebørn i organisationen Win Souls for God.

Præst i den liberianske lutherske kirke, Isaac S. Dowah, understregede også det nærvær med Promissio, som han særligt oplevede under ebola-krisen: ”Vi måtte ikke komme nær vores børn, hvis de blev syge. Vi kunne kun se til på afstand, mens de døde. Men I forlod os ikke, I var stadig hos os, og det var en trøst at opleve, hvordan vi ikke var alene i verden.”

Årsberetninger og regnskab

Under årsmødeforhandlingerne om formiddagen aflagde formand Per Rasmussen og generalsekretær Frede Ruby Østergård beretninger om Promissios arbejde i 2016-2017. Frede Østergård aflagde også den internationale beretning, da vi ikke pt. havde en koordinator for international mission.

Desuden blev Promissios reviderede regnskab for 2016 fremlagt, som viste et lille overskud på 46.430 kr. Endelig blev Finn Balle Kristensen valgt som nyt medlem til bestyrelsen for en fireårig periode, mens Per Rasmussen og Birgit Nielsen blev genvalgt for en toårig periode.

Læs årsberetningerne 
Se årsregnskabet for 2016