Mekane Yesus Language and Intercultural Centre

Sprogskolen udruster missionærer til arbejdet.

Sprogskolen i Addis Ababa hedder Mekane Yesus Language and Intercultural Centre (MY-LINC). Den ejes af Mekane Yesus Kirken og drives i samarbejde med Promissio og syv andre missionsselskaber.

Skolen blev etableret i 1973 og har siden været stedet, hvor missionærer lærer sprog og introduceres til etiopisk samfund og kultur. Skolen ledes af Mulugetta Demissie, og missionær Berit Østby er akademisk konsulent.

Skolens vision er at udruste missionærer til kulturmødet i deres tjeneste. Skolen arbejder ikke blot med interna­tio­nale elever, men underviser også etiopiere der skal arbejde i mission uden for deres egen kultur. Desuden tilbyder sprogskolen supplerende engelskundervisning til teologistuderende på Mekane Yesus Seminary.

Undervisningen kører efter et sprogindlæringssystem, Growing Participator Approach, hvor eleverne lærer sprog på samme måde, som vi lærer vores modersmål som børn. Det betyder, at de i begyndelsen kun lytter til læreren, før de selv får lov til at begynde at tale det nye sprog. Skolen har vældigt gode erfaringer med metoden.

Del denne side
Dagens bedeemne

Deborah Center: En ny chance til tidligere prostituerede