Årets adventsindsamling 2019

Der er spændinger mellem muslimer og kristne flere steder i Sydøstetiopien. Du kan denne advent give julefred i gave, så flere kristne kan gå trygt i kirke og muslimer kan høre evangeliet om Jesus Kristus.

Der er kristne i Sydøstetiopien, som ikke mærker nogen julefred denne jul. De bor i områder, hvor nærved 85 % af befolkningen er muslimer, som ikke alle er venligt stemte over for kristne. Når børnekirken i Asassa holder søndagsskole, må de dukke sig for sten, der bliver kastet ind over hegnet, og de kan kun takke Gud for, at ingen af børnene endnu er kommet til skade.

Alt hvad han ejede, blev brændt af

Modstanden mod kirken i Asassa gør særligt ondt på den unge Geletu Hussea. Det er under to år siden, han blev kristen, men han har siden mærket konsekvenserne på egen krop. Hans muslimske familie har slået hånden af ham og ønsker nu at slå ham ihjel. Nogle muslimer brændte alt, hvad han ejer, af og efterlod ham med ingenting. I dag klarer han kun skærene, fordi en anden ung mand fra kirken har valgt at forsørge ham.

Der er en plan for Sydetiopien

Vi ved, at Jesus har en plan for Sydetiopien, og den har vi arbejdet med på i over 70 år. Derfor støtter vi uddannelsen af kristne evangelister, som kan vejlede de kristne menigheder og fortælle muslimerne om Jesus. Derfor gør vi det muligt for kirken at udføre fredsopbyggende relationsarbejde mellem kristne og muslimer. Og derfor har vi i år udsendt missionærparret Lotte og Bjarne Carlsen, som bor og arbejder midt i området.

Giv julefred i gave

Du kan være med til at skabe julefred mellem kristne og muslimer i Sydetiopien. Støt adventsindsamlingen med 135 kr., så Mekane Yesus-kirken kan række ud til én person i relationsarbejdet. Støtter du med 1500 kr. har du betalt uddannelsen for en evangelist, der kan gå med de gode nyheder om Jesus Kristus.