Ud af prostitution

Deborah Center hjælper unge etiopiske sexarbejdere væk fra gaden og ind i et værdigt liv.

Tiggeri, overgreb, kulde, ydmygelse, sygdom og evig søgen efter mad. Gadelivet er hårdt, og det er hverdag for 150.000 mennesker i Etiopiens hovedstad, Addis Ababa. De fleste er sendt på gaden af fattigdom og familieproblemer. Mange af dem er børn og unge, og alt for mange piger kastes ud i prostitution.

En vej ud af prostitution

Deborah Center er Win Souls for God's rehabiliteringscenter for prostituerede piger og unge kvinder. Her får de konkret hjælp til at komme ud af prostitution og omsorg efter den både fysisk og psykisk hårde tid på gaden. Det sker ved, at de får et år på hjemmet, en uddannelse og eventuelt et lille beløb til at starte egen virksomhed for.

Det gør Promissio og Win Souls for God

  • Win Souls for God driver Deborah Center, som årligt bebos af op til 16 tidligere prostituerede.
  • Win Souls for God opsøger de prostituerede på gaden og forsøger at bygge relationer.
  • Promissio støtter som de eneste Deborah Center.

Giv en gave til projektet

Giv en éngangsgave med kort eller bliv fastgiver til projektet nedenfor eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7919, adresse og CPR-nummer for fradrag).

Relaterede artikler

Projektet hed tidligere "Gadens børn og unge"

Vi prøver at dele kærlighed

Medarbejderne på Deborah Center opsøger de prostituerede piger på gaden. De lærer pigerne at kende – og omvendt. Og når en pige har overbevist centerets medarbejdere om, at hun virkelig ønsker at komme ud af prostitutionen, får hun tilbud om et års rehabilitering på centeret.

”Vi prøver at dele kærlighed med gadefolket ved at komme til dem, hvor de er, som Jesus kom ned fra Himmelen og mødte os på jorden,” siger Gizachew Ayka fra Win Souls for God.