Ud af prostitution

Deborah Center hjælper unge etiopiske sexarbejdere væk fra gaden og ind i et værdigt liv.

Tiggeri, overgreb, kulde, ydmygelse, sygdom og evig søgen efter mad. Gadelivet er hårdt, og det er hverdag for 150.000 mennesker i Etiopiens hovedstad, Addis Ababa. De fleste er sendt på gaden af fattigdom og sociale problemer. Mange af dem er børn og unge, og alt for mange piger ender i prostitution.

En vej ud af prostitution

Deborah Center er Win Souls for God's rehabiliteringscenter for unge prostituerede piger. Her får de konkret hjælp til at komme ud af prostitutionen og omsorg efter den både fysisk og psykisk hårde tid på gaden. Det sker ved, at pigerne får ophold på hjemmet, en uddannelse og eventuelt et lille beløb til at starte egen virksomhed for.

Få et indblik i hverdagen på Deborah Center i videoen herover.

Det sker

  • Win Souls for God driver Deborah Center, som årligt bebos af op til 16 tidligere prostituerede
  • Win Souls for God opsøger de prostituerede på gaden for at opbygge relationer
  • Omkostningerne for én pige i én måned på Deborah Center er 1.200 kr

Giv en gave til projektet

Giv en éngangsgave med kort eller bliv fastgiver til projektet nedenfor eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7919, adresse og CPR-nummer for fradrag).

Relaterede artikler

Projektet hed tidligere "Gadens børn og unge"

”Jeg kan ikke udtrykke hvor godt Deborah Centret er. Det er et vidunderligt sted at være. Før så vi ikke engang os selv som mennesker, men nu er vi kommet ud af det ødelæggende miljø, og bliver mødt som mennesker, og vi har lært Gud at kende. Vi har indset, at der er håb for os.”

Moskrom Geefooth, beboer på Deborah Center