Det bedste til muslimerne

I Sydetiopien er op imod 95 % af befolkningen muslimer, og derfor er der brug for kristne evangelister i området, som kan forkynde de gode nyheder.

I det sydlige Etiopien er Mekane Yesus-kirken fattig og trængt. Wabe Batu-synodens 58.000 kristne medlemmer lever spredt i et område, der er større end Danmark. Til sammenligning bor der mere end 1.000.000 muslimer i området, som grænser op til det islamdominerede Somalia. Islam står stærkere i dag end for få år siden, nye moskeer skyder op overalt, og nogle kristne bliver forfulgt.

Kirken har et brændende ønske om at nå alle disse mennesker med evangeliet. Men synoden er fattig og har alt for få ledere, præster og evangelister, og de kristne i menighederne har brug for undervisning for at løfte opgaven.

Det gør Promissio og Wabe Batu-synoden

  • På bibelskolen i Dodola uddannes evangelister til området.
  • Wabe Batu-synoden underviser i relationsopbyggelse mellem kristne og muslimer.
  • Wabe Batu-synoden har ansat en evangelist på universitetet i Robe og underviser i ungdomsevangelisation for at nå ud til de unge.
  • Promissio støtter projektet med 78.000 kr. i 2018, blandt andet fire stipendier til kvindelige studerende på bibelskolen.

Giv en gave til projektet

Giv en éngangsgave med kort eller bliv fastgiver til projektet nedenfor eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7952, adresse og CPR-nummer for fradrag).

Relaterede artikler

Projektet hed tidligere "Kirken vil forkynde for muslimer"

Muslimer kommer til tro

"En dag kom to unge muslimergående forbi vores kirke. De hørte, at vi sang på det lokale oromo-sprog, og de kom ind for at høre, hvad det var. Traditionelt set har det været sådan i vores område, at taler du oromo, er du muslim, men taler du amharisk, er du kristen. De satte sig på bagerste bænk og lyttede på sangen og derefter på forkyndelsen. Det endte med, at de tog imod Jesus som deres frelser! Faderen til den ene blev rasende, da han hørte, hvad der var sket, og ville dræbe sin søn. Menigheden hjalp ham med at flygte til en anden by, hvor han nu bor trygt."

Habtamu Kumera, projektleder for et børnehjem i Sydetiopien