Evangeliet på alle sprog

MY-LINC arbejder for at bringe evangeliet over kulturgrænser i et land med flere end 80 forskellige sprog.

Etiopiens 105 millioner indbyggere taler cirka 80 forskellige stammesprog med i alt cirka 200 dialekter. Det er derfor ikke alle etiopiere, der kan tale med hinanden, og kulturforskellene kan være store – selv mellem nabostammer. Det giver Mekane Yesus-kirken en særlig opgave at løfte, når den ønsker at bringe evangeliet til alle.

MY-LINC vil være bindeled

Mekane Yesus Language and Intercultural Centre (MY-LINC) udruster præster, evangelister og missionærer til at forstå og begå sig på tværs af landets mange sprog og kulturer. Centret arrangerer blandt andet kurser ude i landet, hvor de hjælper kirkens medarbejdere til at begå sig bedre blandt stammer og sproggrupper i nærområdet, så alle kan blive mødt af evangeliet på deres eget sprog og i deres egen kultur.

Få et indblik i hvordan MY-LINC arbejder i videoen herover.

Det sker

  • MY-LINC underviser i sprog for at udruste præster, evangelister og missionærer til deres tjeneste
  • MY-LINC arrangerer Cross Cultural Training-kurser rundt om i Etiopien for at vejlede og udruste kirkens medarbejdere til at begå sig bedre i lokalområdets kulturer og sprog
  • Promissio har udsendt missionær Berit Østby som Program Advisor og Cross Cultural Training-konsulent på MY-LINC

Giv en gave til projektet

Giv en éngangsgave med kort eller bliv fastgiver til projektet nedenfor eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7965, adresse og CPR-nummer for fradrag).

Relaterede artikler

“Nu indser jeg, at jeg burde have lært det lokale sprog for længe siden! Jeg har brugt tolk, men det er som at bruge krykker i stedet for at lære at gå selv.”

Deltager på CCT-kursus i Hosanna