Evangeliet på alle sprog

MY-LINC arbejder for at bringe evangeliet over kulturgrænser i et land med flere end 80 forskellige sprog.

Etiopiens 110 millioner indbyggere taler cirka 80 forskellige stammesprog med i alt cirka 200 dialekter. Det er derfor ikke alle etiopiere, der kan tale med hinanden, og kulturforskellene kan være store – selv mellem nabostammer. Det giver Mekane Yesus-kirken en særlig opgave at løfte, når den ønsker at bringe evangeliet til alle.

MY-LINC vil være bindeled

Mekane Yesus Language and Intercultural Centre (MY-LINC) udruster præster, evangelister og missionærer til at forstå og begå sig på tværs af landets mange sprog og kulturer. Centret arrangerer blandt andet kurser ude i landet, hvor de hjælper kirkens medarbejdere til at begå sig bedre blandt stammer og sproggrupper i nærområdet, så alle kan blive mødt af evangeliet på deres eget sprog og i deres egen kultur.


Mød Berit Østby og MY-LINC i videoen herover.

Det sker

  • MY-LINC underviser i sprog for at udruste præster, evangelister og missionærer til deres tjeneste.
  • MY-LINC arrangerer Cross Cultural Training-kurser rundt om i Etiopien for at vejlede og udruste kirkens medarbejdere til at begå sig bedre i lokalområdets kulturer og sprog.
  • Promissio har udsendt missionær Berit Østby som Program Advisor og Cross Cultural Training-konsulent på MY-LINC.

Giv en gave til projektet

Giv en éngangsgave med kort eller bliv fastgiver til projektet nedenfor eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7965, adresse og CPR-nummer for fradrag).

Relaterede artikler

“Nu indser jeg, at jeg burde have lært det lokale sprog for længe siden! Jeg har brugt tolk, men det er som at bruge krykker i stedet for at lære at gå selv.”

Deltager på CCT-kursus i Hosanna