Vi bygger ressourcecenter i Robe

Bibelskoleelever og rejsegrupper har optimale rammer i et vigtigt område.

Global Discipleship Training (GDT) er en bibelskole i Danmark og Etiopien for danskere etableret af Promissio og Børkop Højskole. Deltagerne skal i 12 uger bo, undervises og tjene i byen Robe i det østlige Bale, som er et vigtigt fokusområde for Promissios samarbejdspartner Wabe Batu-synoden.

For at skabe de bedste betingelser for GDT har det været nødvendigt at bygge nyt i Robe. Bygningerne hedder Mana Galataa, som betyder ”takkens hus”. Målet er, at stedet også bliver et ressourcecenter for kommende rejsegrupper og missionsarbejdet i området.

Er du interesseret i at benytte Mana Galataa med din rejsegruppe? Så kontakt generalsekretær Frede Ruby Østergård på frede@promissio.dk.

Det sker

  • Promissio og Wabe Batu-synoden har bygget et nyt ressourcecenter i Robe.
  • Promissio og Børkop Højskole afholder normalt GDT for op til 16 deltagere årligt. I 2021 ser programmet anderledes ud grundet Covid-19-situationen.
  • Promissio har udsendt Lotte Carlsen, som leder GDT i Etiopien.
  • 1 m2 af Mana Galataa koster 4.000 kr.

Giv en gave til projektet

Giv en éngangsgave med kort eller bliv fastgiver til projektet nedenfor eller giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7963, adresse og CPR-nummer for fradrag).

 

Relaterede artikler