Vi er vilde med blogs

Stedet, hvor det handler om at være anderledes

Det er over tre uger siden, vi ankom til All Nations Christian College. Det fremmede er efterhånden blevet mere kendt, det engelske sprog er blevet trænet, og de første relationer er blevet bygget. Og netop relationer på tværs af forskellige kultu...

Var Jesus etiopier?

En del af vores opgave som CCT'er er at opleve den etiopiske kultur, lære den at kende og suge til os, samtidig med, at vi deler ud af vores kultur. Vi har været så heldige at møde nogle etiopiske unge, som er vilde med at fortælle om deres kultur...

Etiopiske omfavnelsesmetaforer: en begynderguide

Man kan på mange måder sige, at livet som dansker i Etiopien er som at modtage et kram. Desværre er dén udtalelse i sig selv intetsigende, for der findes, i min optik, mange slags kram; De ubehagelige kvælertagskram, der tager pusten helt fra dig....

Er det mig, der bestemmer over tiden, eller er det tiden, der bestemmer over mig?

Jeg er tilbøjelig til at planlægge mit liv ned til mindste detalje, men er jeg i stand til at leve i nuet? For hvad nu hvis planerne ændres? Giver det mig nye muligheder eller ruinerer det min kalender og i værste fald mit humør?

Gud være lovet

Troen på Gud fylder meget i de daglige samtaler i Etiopien. Hver gang, vi hilser på nogen, er svaret nemlig ”Vi har det godt, Gud være lovet”.

Vi tog til forældre-/lærermøde i Yekepa

Der er sommetider meget langt mellem skolesekretariatet og kirkens skoler. Derfor tog vi til Yepeka, hvor forældrene er engagerede, men ikke har råd til at betale for børnenes skolepenge.

Bed for de nye kristne - også i kirkebønnen

Kirkebønnen er ikke kun et led i gudstjenesten. Det er en vigtig bøn, hvor der også kan bedes konkret for medlemmer i menigheden.

Sprogskolen skifter navn

Navnet MY-LINC indikerer, at vi ønsker at linke folk sammen, og være et sted, hvor folk kan finde vejen til Gud.

Snart på vej!

Sommeren i Danmark står for døren, og mens der er fuld fart på tingene i Etiopien, bliver det også godt at komme hjem og holde sommerferie.