Vi er vilde med blogs

Missionærlivets mørke sider

Livet går op og ned. Det gør det for alle mennesker. Dette indlæg skal ikke læses som klynke og klage, men som et forsøg på at beskrive, hvordan virkeligheden også er som missionær. For der er mere at fortælle end blot de gode historier.

gensyn Liberia

Nu har fem fantastiske måneder nået sin ende. Det er med en klump i halsen og trillende tåre, at vi nu skal forlade vores andet hjem; Liberia. Det er altid hårdt at sige farvel til mennesker, man virkelig er kommet til at elske og holde af, og wow...

En længsel efter regn

"Ørkenen og det tørre land skal glæde sig, ødemarken skal juble og blomstre" Esajas 35, 1. Refleksioner over besøg i tørkeramt område, som Promissio støtter.

Indre mission på etiopisk

Der er enorme perspektiver i det arbejde Andarges lille bevægelse driver. De har mulighed for at nå op imod 45 millioner etiopiere med evangeliet.

Januar er godt i gang

Det er altså bare mere konstruktivt at kommunikere ansigt-til-ansigt i dette land. Derfor glæder jeg mig over, at have genset OVC-børnene og ser frem til workshops med skolerne.

62.415 nye kristne på et år

Så mange vil gøre Jesus til Herre, hvis vi gik til vores arbejde på samme måde som i Etiopien.

Vi vandrer for at fejre!

I dagene den 7.-10. december havde Mekane Yesus-kirken to store fejringer med tusindvis af gæster fra hele Etiopien og nogen fra udlandet.