Vi er vilde med blogs

Hvorfor skal missionærer på skolebænken?

Der er mange gode grunde til at begynde missionærtjeneste med at blive udrustet. Nu er tiden på All Nations Christian College snart ved at være slut, og det er tid at gøre status. 

Når livet bliver sat i perspektiv

Dette blogindlæg handler om den del af opholdet i Etiopien, hvor man bliver tvunget til at forholde sig til verdens fattigdom. Det fører en masse tanker med sig, både selvkritiske og følelser af magtesløshed, men det udvikler også ens tankegang, o...

Det lille lys jeg har

Jeg har besluttet mig for at vove mig ud i noget vildt. Måske næsten farligt. Det er nemlig risikofyldt at dele sine overbevisninger på internettet; især når det drejer sig om politik, minoriteter og, farligst af alt, religion. Med fare for at fre...

Børnene fik en pause fra pligter og bekymringer

Borgerkrigen, som sluttede i 2003, bærer en stor del af skylden for at hiv og aids er blevet så udbredt i Liberia, da krigen bød på voldtægt, en stor set ikke-eksisterende sundhedssektor og dårlig mulighed for oplysningsarbejde. Derfor er er flere...

Gud være lovet

Troen på Gud fylder meget i de daglige samtaler i Etiopien. Hver gang, vi hilser på nogen, er svaret nemlig ”Vi har det godt, Gud være lovet”.

Sådan er livet også

Hverdagen er præget af valgkamp, skolebesøg og desværre også en hændelse som gør, at jeg ikke kan dele billeder med jer denne gang.

Et nyt "Guds værksted" åbner

Fem måneder, der udruster til tjeneste for Guds riges arbejde.

Vi vandrer for at fejre!

I dagene den 7.-10. december havde Mekane Yesus-kirken to store fejringer med tusindvis af gæster fra hele Etiopien og nogen fra udlandet.

Snart på vej!

Sommeren i Danmark står for døren, og mens der er fuld fart på tingene i Etiopien, bliver det også godt at komme hjem og holde sommerferie.