PromissioYouth

Vores vision er at unge danskere og unge afrikanere lærer mere om at leve sammen med Jesus igennem hinanden.

Vi ønsker at unge bliver inspirerede til at bede, bliver udfordrede i deres forhold til Bibelen og opmuntrede til givertjeneste. Det er vores grundkerne og eksistensberettigelse.

Netværk i mission

Vi skaber netværk og fællesskab for de danske unge der har fået gløden fra Afrika med hjem. Vi opmuntrer til at unge deler det de har set, hørt og lært fra de afrikanske kristne, med danske fællesskaber, for på den måde at inspirere flere til at leve i det livgivende vand, Jesus Kristus.
Mission er en del af vores identitet og ikke bare noget der hører det forrige århundrede til. Unge danske kristne er ligesom afrikanske unge kristne en del af Guds folk der har til formål at være i Guds mission som hans udstrakte hånd til verden.

Mød afrikanske kristne

Vi ønsker at sende unge ud som volontører, af sted på dannelsesrejsen Tsælåt og med Børkop Højskole til Etiopien for at danske unge får mulighed for at møde afrikanske brødre og søstre. For selv at få et forhold til hvad Guds mission er, og for at forstå hvad det er for en mission vi som kristne er sat i. For at lære af de kristne der. For at se Gud med deres øjne. For at Gud kan blive større for os, og for at vi tager medansvar for en materielt fattigere del af verden.

Konkrete projekter

Vi får hænderne ned i skidtet og er ikke bange for at tage fat. Derfor har vi nogle helt konkrete projekter.
Dodola – Vi samler ind til en bibelskole og en sovesal i Wabe Batu Synoden. Vi fundraiser. Vi informerer. Vi sender volontører. Vi besøger muligvis projektet med en lille gruppe fra Danmark. Vi deler vores oplevelser. Vi beder! Fordi vi gerne vil have fællesskab og gerne vil være noget for vores brødre og søstre der – helt konkret.

Kontakt ungdomsnetværkeren for at være med. Uanset din Afrika tilknytning. Vær velkommen!

Del denne side
Læs også
Dagens bedeemne

Curran Lutheran Hospital i Liberia