Sidste nyt fra Promissio

 • Simon S. Kristensen stopper

  Simon S. Kristensen, vores koordinator for international mission, har opsagt sin stilling efter godt 6½ års ansættelse og stopper den 31. januar 2024.

 • Evangeliet tilbage til Skandinavien

  Sidst i oktober blev cirka 1000 unge i kirker, missionsforeninger og på efterskoler beriget og udfordret af tre etiopiske gæster fra Win Souls for God, som Promissio har samarbejdet med i 21 år.

  Da en af de ansatte dér hørte, at mange unge i Skandinavien ikke kender Gud, tænkte han at det ville være godt hvis nogle etiopere kunne bringe evangeliet tilbage til skandinaverne, som for over 100 år siden bragte det til etioperne. »Mission back« kalder de det: Mission tilbage.

  På siden her er glimt fra turen rundt i Danmark.

 • Vi kan lære meget af det etiopiske syn på mission og teologi

  Global mission er stadig vigtig i dag, fordi vi gennem mødet med kristne i andre kulturer møder andre perspektiver, som vi kan blive udfordret og klogere af. Det var det fælles tema for formiddagens oplæg på årets Landsudvalgsmøde i Hinnerup den 7. oktober.

 • Befolkningstilvæksten udfordrer Mekane Yesus-kirken

  Tidligere missionær har genbesøgt Etiopien, som er i hastig forandring, og opfordrer kirken til at fokusere mere på storbyerne.

 • Selvbetjening i Genbrugsen Skovby

  I oktober begyndte Genbrugsen Skovby et halvårigt forsøg, hvor kunder ved hjælp af MitID kan lukke sig ind i butikken uden for almindelig åbningstid og købe nogle af de mange spændende varer.

 • Jubilæumssang til Promissio er indspillet

  I anledning af Promissios 75-års jubilæum i 2023 er der blevet produceret og indspillet en jubilæumssang. Sangen hedder »I generationer«.

 • Mindeord over Ato Alemu Shetta

  En sand troens forkæmper er gået bort. Ato Alemu Shetta blev begravet den 11. oktober.

 • Ledere til GDT ’24 er fundet: »VORES BØN ER AT DET MÅ BLIVE SKELSÆTTENDE FOR DE UNGE«

  Rut og Benny Juhl brænder for, at unge finder deres identitet og plads i livet i forhold til Gud. De vil derfor skabe trygge rammer for udvikling, hvilket deres mangeårige erfaring med ungdomsarbejde og indblik i afrikansk kultur og kirkeliv skal bidrage til.