Sidste nyt fra Promissio

  • »Gud er centrum i deres hverdag«

    To volontører vendte hjem fra Etiopien med noget nyt i hjertet: »Efterfølgende har vi mærket, hvordan landet har haft en kæmpe indflydelse på os.«

  • Kan vi tillade os at sende volontører ud?

    Et veloplagt panel på fjerde udgave af TALK udfordrede de knap 30 fremmødte unge med forskellige perspektiver på det at være volontør i en missionsorganisation.

  • Simon S. Kristensen stopper

    Simon S. Kristensen, vores koordinator for international mission, har opsagt sin stilling efter godt 6½ års ansættelse og stopper den 31. januar 2024.

  • Evangeliet tilbage til Skandinavien

    Sidst i oktober blev cirka 1000 unge i kirker, missionsforeninger og på efterskoler beriget og udfordret af tre etiopiske gæster fra Win Souls for God, som Promissio har samarbejdet med i 21 år.

    Da en af de ansatte dér hørte, at mange unge i Skandinavien ikke kender Gud, tænkte han at det ville være godt hvis nogle etiopere kunne bringe evangeliet tilbage til skandinaverne, som for over 100 år siden bragte det til etioperne. »Mission back« kalder de det: Mission tilbage.

    På siden her er glimt fra turen rundt i Danmark.

  • Vi kan lære meget af det etiopiske syn på mission og teologi

    Global mission er stadig vigtig i dag, fordi vi gennem mødet med kristne i andre kulturer møder andre perspektiver, som vi kan blive udfordret og klogere af. Det var det fælles tema for formiddagens oplæg på årets Landsudvalgsmøde i Hinnerup den 7. oktober.

  • Befolkningstilvæksten udfordrer Mekane Yesus-kirken

    Tidligere missionær har genbesøgt Etiopien, som er i hastig forandring, og opfordrer kirken til at fokusere mere på storbyerne.

  • Selvbetjening i Genbrugsen Skovby

    I oktober begyndte Genbrugsen Skovby et halvårigt forsøg, hvor kunder ved hjælp af MitID kan lukke sig ind i butikken uden for almindelig åbningstid og købe nogle af de mange spændende varer.

  • Jubilæumssang til Promissio er indspillet

    I anledning af Promissios 75-års jubilæum i 2023 er der blevet produceret og indspillet en jubilæumssang. Sangen hedder »I generationer«.