Promissio #4 2018

Artikler:

Vi har brug for flere "Gå-Ud-Fællesskaber
Selv i en af de hurtigst voksende lutherske kirker kender man tilbøjeligheden til at sidde stille i "kom-fællesskaber", så der ikke bliver brugt krudt på den daglige "gå-ud-kristendom".

PromissioYouth arrangerede for første gang lovsangsaften i Aarhus
Anledningen var pastor Soboka Tessos besøg i Danmark - en præst med et vidnesbyrd, som ungdomsnetværker Caroline Ipsen ikke syntes, at danske unge skulle gå glip af. 

Inspirationen fra Afrika skinnede igen
Tidligere udsendte volontører, praktikanter og studierejsedeltagere samledes for at dele og genopleve de oplevelser, som mødet med de afrikanske lande gav dem.

Outreachet på bjerget vokser trods modstand
Den ortodokse kirke er meget dominerende i området, men snakke over en kop kaffe og ivrige børn indgyder håb i outreachets evangelist.

Janne Pedersen mindes stadig
Bibelskolen i Dodola bærer Janne Pedersens navn til ære og minde om hendes arbejde som missionær i Etiopien, og også de lokale i Dello Menna, hvor hun boede, mindes stadig Janne Pedersen og hendes tragiske død i 1997.

Problemet med selvudnævnte profeter breder sig i Etiopien
Fra at have været et problem i storbyerne breder det sig nu også til landlige distrikter.

Mere et arbejde end et kald
"Det handler mere om, hvordan Gud arbejder med mig, end det handler om, hvad jeg har udført for Ham," fortæller Berit Østby, der har været udsendt som missionær i 23 år og har boet i Etiopien i sammenlagt 35 år.

Masser af åndelig inspiration fra Etiopien
På studieturen til Etiopien blev Kresten Kragh-Schmidt inspireret af etiopiernes tålmodighed i bøn - og han blev udfordret på sit vestlige fokus på mål og mindet om at huske vejen derhen.

Giv en burger
Promissio har udviklet et nyt konfirmandmateriale, som sætter international mission på skemaet for konfirmander. Og det er helt gratis.

 

Promissiobladet nr. 4-2018 udkom den 19. november 2018.