Vi er vilde med blogs

"Jeg havde ikke kald til at tage til Liberia"

Ingrid Smidt har pakket hele sit liv ned i to kufferter, fordi hun har valgt at forlade Danmark og gøre Liberia til sin nye bopæl. Hvorfor? Lyt med, og bliv klogere på Liberia, frikadeller og stærke venskaber.#dethandlerommennesker

Som tiden dog går

Tre uger er gået, vi er ved at have fundet os lidt til rette, men der venter stadig mange nye ting, mange nye oplevelser.

Turen går til Etiopien

"Det er en farlig ting at gå ud ad sin dør - Man træder ud på vejen, og hvis man ikke holder sine fødder tilbage, er det ikke til at sige, hvorhen man bliver ført!"

Må fortsat blive på Færøerne

Selvom Elisabeth stadig ikke kan komme til Liberia pga. corona, er der stadig mange daglige arbejdsopgaver, der skal afvikles.

Godt nytår!

En lille nytårshilsen fra Etiopien

#detblivergodtigen

Situationen med coronavirus har skabt et nyt hashtag, som bruges på sociale medier. Guds løfte om, at det bliver godt igen, er også en hjertesag for Promissio.

Godt nytår fra Etiopien

Nytåret i Etiopien handler om fællesskab og håb, og i kirken bliver tiden op til nytåret brugt på eftertanke og bøn. I år fik vi en særlig opfordring fra både landets præster og landets ledere til at gå ind i år 2013 med tilgivelse.