Vi er vilde med blogs

Forestillinger og virkeligheden

Nu har vi været i Etiopien i lidt over en uge, og hvad har vi så lavet? Har vi bare læst bøger lavet sudokuer og ellers bare nydt livet i Addis Ababa, eller har vi også lavet noget reelt?

Fest, sang og glæde

Dagene går og vi har nu været i Etiopien i ca. 2,5 uge. Her er den sidste uges tid er blevet brugt på at få fastlagt hverdagen, som nu altså er ved at være under kontrol, alt imens vi oplever nogle af de ting som Gud velsigner Etiopien med. 

Er jeg racist? – eller bare privilegeret?

Betalingskort findes i Liberia. Men det vil være synd af sige, at det er et hyppigt anvendt betalingsmiddel. Derfor er det nødvendigt at have kontanter på sig – hvorfor et besøg i banken med jævne mellemrum er obligatorisk.  Sådant et besøg havde ...

Home is where the nutella is

Nu er hed sommer udskiftet med kølig regntid, rugbrød med injera, ferie med arbejde, solbær med mango, modersmål med fremmedsprog, opvaskemaskine med hushjælp, cykler med firehjulstrækker… og sådan kunne vi blive ved.

Søg, og du skal finde

Vi lever i tro på, at Gud lader os finde både missionærer og midler til rette tid – men det er en udfordring at vente!

"Vi har fået et nyt liv"

Mange af pigerne på Deborah Center kommer fra muslimske og andre ikke-kristne baggrunde. For dem er det noget af en omvæltning at skulle stå op klokken 05.30 hver morgen for at bede og læse i Bibelen.