Vi er vilde med blogs

Gud er den bedste kunstner

Selvom EDT'ernes ophold startede kaotisk, så er de nu faldet godt på plads i Mana Galataa og har allerede fået lov til at opleve nogle af de fantastiske ting ved Etiopien - naturen og menneskerne.

"Jeg havde ikke kald til at tage til Liberia"

Ingrid Smidt har pakket hele sit liv ned i to kufferter, fordi hun har valgt at forlade Danmark og gøre Liberia til sin nye bopæl. Hvorfor? Lyt med, og bliv klogere på Liberia, frikadeller og stærke venskaber.#dethandlerommennesker

Som tiden dog går

Tre uger er gået, vi er ved at have fundet os lidt til rette, men der venter stadig mange nye ting, mange nye oplevelser.

Turen går til Etiopien

"Det er en farlig ting at gå ud ad sin dør - Man træder ud på vejen, og hvis man ikke holder sine fødder tilbage, er det ikke til at sige, hvorhen man bliver ført!"

En anderledes begravelse

I slutningen af februar deltog Elisabeth i begravelsen af Biskop Sumoward E. Harris. Denne begravelse var både anderledes, længere og mere storslået end Elisabeth hidtil har oplevet.

Vi har fået en datter!

En Bajaj, som er et lille blåt køretøj som det på billedet, har indirekte været skyld i, at Lotte og jeg nu også (i hvert fald uofficielt) har fået en datter.

#detblivergodtigen

Situationen med coronavirus har skabt et nyt hashtag, som bruges på sociale medier. Guds løfte om, at det bliver godt igen, er også en hjertesag for Promissio.

"Mennesker er medicin for mennesker"

Overskriften er et etiopisk ordsprog, jeg blev mindet om i går, hvor en række containerbutikker i vores nabolag brændte ned til grunden, og familier stod uden hjem.