Vi er vilde med blogs

"Jeg havde ikke kald til at tage til Liberia"

Ingrid Smidt har pakket hele sit liv ned i to kufferter, fordi hun har valgt at forlade Danmark og gøre Liberia til sin nye bopæl. Hvorfor? Lyt med, og bliv klogere på Liberia, frikadeller og stærke venskaber.#dethandlerommennesker

Som tiden dog går

Tre uger er gået, vi er ved at have fundet os lidt til rette, men der venter stadig mange nye ting, mange nye oplevelser.

Turen går til Etiopien

"Det er en farlig ting at gå ud ad sin dør - Man træder ud på vejen, og hvis man ikke holder sine fødder tilbage, er det ikke til at sige, hvorhen man bliver ført!"

Travl jul i Liberia

I Liberia fejrer de julen lidt på samme måde, som vi gør det herhjemme hos os, men den store forskel er, at juleaften ikke indebærer den store fejring. Den 25 december er derimod den store dag, lige i England og USA.

Glædelig jul fra Etiopien

Der er ikke umiddelbart meget dansk julestemning over gadebilledet i Robe sådan en decemberdag, hvor solen bager fra en skyfri himmel, og julepynt skal man også lede længe efter.

#detblivergodtigen

Situationen med coronavirus har skabt et nyt hashtag, som bruges på sociale medier. Guds løfte om, at det bliver godt igen, er også en hjertesag for Promissio.

En lille gul ballon

"Det mindede mig om, at det er vigtigt, at vi også prøver at gøre dagen bedre for andre, selvom vores egne byrder nogle gange er tunge nok i forevejen"