Vi er vilde med blogs

Her har vi det godt!

Så er de første to uger af vores ophold snart gået, og hold fast alt det vi allerede har oplevet. To dage er ikke ens hernede, og hver dag er fyldt med nye oplevelser og indtryk. Her får I et lille indblik i, hvad vi har oplevet.

Taknemmelige for tiden i Liberia

Vores tid i Liberia har budt på et væld af gode oplevelser, og vi er enormt takenemmelige for alle de gode stunder, vi har haft, og søde mennesker, vi har mødt og haft kontakt med.

En ny hverdag på St. Peters Lutheran School

Christina og jeg har indgået en aftale med skolelederen Myrna om, at vi skal være assistentlærerere i undervisningen, for at se hvordan skolegangen i Liberia foregår.

"Vi er aldrig blevet de samme igen"

Bodil og Jens Arne Skjøtt var i 1980’erne udsendt til Liberia sammen med deres to små drenge. De fortæller åbent og ærligt om op- og nedture i arbejdet, og om hvordan både sygdom og borgerkrig får en afgørende betydning for deres udsendelse.

Andagt: Jesus, livets kilde

Jeg har skrevet denne andagt til Lærernes Missionsforenings blad og deler den også her på bloggen, fordi vi alle kan have brug for at blive mindet om, at Jesus gerne vil give os det, vi har brug for, uanset hvem vi er, og hvor vi bor. Ingen status...

Magtesløs

Gud lover os, at han er stærkest, når vi er mest magtesløse. Det prøver vi at finde fred i i denne tid.

Tak for TORVET

For 10 år siden flyttede Promissios sekretariat fra Christiansfeld til Aarhus – en stor og svær beslutning, som vi i dag kan glæde os over. Vi håber at kunne se tilbage på beslutningen om et ressourcecenter i Etiopien på samme måde om 10 år.

Jeg var med til at sende fire nye missionærer til Bale

Før jeg begyndte at arbejde i IMS, blev det gjort klart, at jeg også skulle bidrage med udrustning af lokale missionærer, når behovet skulle opstå. Så nu har jeg undervist fire nye missionærer i tværkulturel mission.