Vi er vilde med blogs

Læs blogindlæg fra vores missionærer, volontører og generalsekretær - eller lyt til vores podcasts.

Bliv klogere på livet som missionær

Frede Ruby Østergård
Nu kan alle få et indblik i livet som missionær gennem fire videoer – måske kan en enkelt fordom eller to blive aflivet og et nuanceret billede få plads.

Mange oplevelser på én dag

En dag med oplevelser i øst og vest, men overordet for dem alle var opmuntring, søde mennesker og en portion julestemning.

Liberia er et fedt land!

Så har vi snart været i Liberia i fem uger, og vi elsker det! Her er lidt om vores sidste oplevelser i hovedstaden og vores nye oplevelser i den lille landsby Totota - følg med!

"Jeg fik et kald lige i smasken"

Svend Erik Petersen levede et godt liv i det vestjyske med sin familie og troede, han havde fundet sit kald. Men en eftermiddag i september 1988 vendte en ildrød annonce i det tidligere DEM-blad hans liv på hovedet. Det blev starten på et helt nyt...

En tid til at glædes

Det giver så meget mening, det arbejde vi gør. Vi kan se, at siden vi startede læseprogrammet tilbage i 2019, er læsefærdigheden for mange elever steget markant.

Krisen presser os – men vi deler stadig det vigtigste

Energikrisen og den usikre verdenssituation betyder, at færre lige nu støtter Promissios arbejde økonomisk. Det ændrer dog ikke på, at vi må holde fast i formålet med vores arbejde: At dele den kærlighed, som vi er blevet vist.

En fødselsdagsfest og 22 helte fra gaden

Det var en søndag for nogle uger siden, at Mehret-Ab og jeg var inviteret til en to-års fødselsdagsfest. Festen var i fuld gang i haven. Pludselig banker det på porten, og ind strømmer 22 børn. Vi kunne se på tøjet og ansigterne, at det var børn, ...