Vi er vilde med blogs

Guds er æren!

Dette indlæg forstås bedst, hvis man først læser indlægget ”Masser af underskrifter og stempler”.

Glimt af håb for kvinders forhold i Etiopien

På hvert gadehjørne står en pige eller ung kvinde. Ofte på min alder eller yngre. Og venter. Med halvbøjet ryg og trist mine. Her står de og venter på at sælge deres krop. Efter mørkets frembrud har Addis Ababa forvandlede sig fra en religiøs fæst...

Farvel Farvel

Det var ikke nemt at sige farvel til alle vores nye venner, men det bliver man jo nødt til når man rejser tilbage til Danmark.

Tryksår eller udskrivelse?

I mødet med en ung patient på Phebe Hospital med dårlige fremtidsudsigter, blev jeg konfronteret med spørgsmålet, om jeg tør at gribe ind, når Gud kalder mig til det.

Når jeg ser din himmel, dine fingres værk

Salme 8 har den sidste uge, hvor vi har haft en fri uge, været noget jeg gang på gang er vendt tilbage til. Anton og jeg var nemlig et par dage på hesteryg i bjergene, hvor vi fik mulighed for at se Guds fingres værk.

Halvvejs, hvad nu?

Vi har nu tilbragt ca. halvdelen af tiden her i Etiopien, og vi har derfor umiddelbart set det meste af det vi skal se, så hvad er egentlig helt grunden til vi fortsat skal bruge tid på de samme ting?

(Vlog) På tur 2. søndag i advent

Her kommer en adventshilsen, som finder sted på de støvede liberianske landeveje, i forsøget på at finde frem til byen Gbongyea

Udgang og indgang

”Herren bevare din udgang og din indgang fra nu af og til evig tid” Sl. 121, 8. Det vers har vi givet til afslutning for de volontører, som har været her i Addis Ababa, mens vi har været her.

Søg, og du skal finde

Vi lever i tro på, at Gud lader os finde både missionærer og midler til rette tid – men det er en udfordring at vente!

En vigtig samling

Både tidligere og nuværende beboere på Deborah Center mødtes for at udveksle erfaringer om livet udenfor centret.