Vi er vilde med blogs

Læs blogindlæg fra vores missionærer, volontører og generalsekretær - eller lyt til vores podcasts.

Gaver med rettidig omhu...

Frede Ruby Østergård
... giver en sundere brug af midlerne, fordi vi kan planlægge brugen bedre.

Gud i centrum

Det er tydeligt, at Gud ikke blot har en position, men er centrum i mange af etiopiernes hjerter. Det er ret inspirerende, hvordan de inviterer ham med i deres hverdag.

Ramt af ulighedens uretfærdighed

Jeg har altid været ramt af social uretfærdighed, men her i Addis Abeba, bliver det hele så meget mere tydeligt. Jeg kan ikke glemme og lukke øjnene, for jeg set mennesker i nød hver dag.

"Jeg fik et kald lige i smasken"

Svend Erik Petersen levede et godt liv i det vestjyske med sin familie og troede, han havde fundet sit kald. Men en eftermiddag i september 1988 vendte en ildrød annonce i det tidligere DEM-blad hans liv på hovedet. Det blev starten på et helt nyt...

En tid til at glædes

Det giver så meget mening, det arbejde vi gør. Vi kan se, at siden vi startede læseprogrammet tilbage i 2019, er læsefærdigheden for mange elever steget markant.

Livsvigtigt engagement

- engagerede mennesker er afgørende for enhver organisation.

En fødselsdagsfest og 22 helte fra gaden

Det var en søndag for nogle uger siden, at Mehret-Ab og jeg var inviteret til en to-års fødselsdagsfest. Festen var i fuld gang i haven. Pludselig banker det på porten, og ind strømmer 22 børn. Vi kunne se på tøjet og ansigterne, at det var børn, ...