TORVETs Højskole

Den 26. - 29. september 2022 afholder organisationerne på TORVET endnu engang sine populære højskoledage på Virksund Kursuscenter.

Tilmeldingsfristen er nu overskredet.

Igen i år er det en særlig stor glæde at kunne byde velkommen til tankevækkende højskoledage på Virksund Kursuscenter ved Hjarbæk Fjord.

Vi har sat Troens Dilemmaer som overskrift i år.

Mennesker har altid oplevet at stå i dilemmaer, hvor et valg ikke er nemt eller givet på forhånd. Hvordan finder den kristne kirke vej i et samfund, der i tiltagende grad bliver sekulært både politisk, økonomisk og socialt?

Sammen skal vi følges ad gennem tre højskoledage, hvor vi opbygges, dykker ned i historie og samtid, oplever kirkekunst, går en tur i det fri, samtaler med hinanden og nyder stedets altid gode forplejning.

Velkommen til TORVETs Højskole 2022!
Elisabeth og Claus Olsen, værtspar

Arrangører

TORVETs Højskole arrangeres i fællesskab af organisationerne bag TORVET i Aarhus: Israelsmissionen, Menighedsfakultetet og Promissio.

Højskoledagene afholdes på Virksund Kursuscenter, der bliver drevet af Luthersk Mission. Kursuscentret ligger i smukke omgivelser kun et stenkast fra Hjarbæk Fjord med en skøn udsigt ud over vandet. Centret råder over skov og store græs-og strandarealer med rige muligheder for at gå ture i området. Indkvarteringen sker på værelser, der alle er med eget bad og toilet.

Gæstetalere

Højskolen får igen i år besøg af en række gæstetalere, heriblandt professor og dr. theol. Finn Aasebø Rønne fra Dansk Bibel-Institut, som er korttidsmissionær for Promissio i Addis Ababa. Finn skal tale over emnet "Barnebarn af tiden – bekymringer for næste generation set fra Afrika".

Læs hele programmet og find praktisk info her.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet.

Har du spørgsmål, kan du ringe eller skrive til Menighedsfakultetet: 7356 1240 eller mf@teologi.dk.