TORVETs Højskole

Til september 2024 afholder organisationerne på TORVET endnu engang sine populære højskoledage på Virksund Kursuscenter.

Tilmeldningen er åben: Tilmeld dig her.

Vi glæder os over at kunne byde velkommen til indholdsrige dage på Virksund Kursuscenter. Dette års tema er »EVANGELIET – i tiden og til tiden!«
Evangeliet er uforanderligt og skal formidles ind i den tid, som mennesker til enhver tid lever i og til de mennesker, som netop lever i den tid.

Gennem disse højskoledage vil vi fordybe os i »Evangeliet – i tiden og til tiden« gennem foredrag, samtale, andagter, bibelrefleksion, udflugt, gåture og i fællesskabet med hinanden.

Velkommen til TORVETs Højskole 2024!

Janne og Vagn Bodilsen, værtspar

Arrangører

TORVETs Højskole arrangeres i fællesskab af organisationerne bag TORVET i Aarhus: Israelsmissionen, Menighedsfakultetet og Promissio.

Højskoledagene afholdes på Virksund Kursuscenter, der bliver drevet af Luthersk Mission. Kursuscentret ligger i smukke omgivelser kun et stenkast fra Hjarbæk Fjord med en skøn udsigt ud over vandet. Centret råder over skov og store græs-og strandarealer med rige muligheder for at gå ture i området. Indkvarteringen sker på værelser, der alle er med eget bad og toilet.

Datoer

TORVETS Højskole varer fire dage fra den 23.-26. september 2024.

Gæstetalere

Udover nedenstående gæstetalere vil der desuden være oplæg fra Israelsmissionen, Menighedsfakultetet og vores egen generalsekretær i Promissio Frede Ruby Østergaard.

Sara Friis Børty er cand. mag. i religionsvidenskab. Sara var den først KFS-udsendte i Grønland til at starte et kristent studenter- og ungdomsarbejde der. Efter 4 år i Grønland arbejder Sara nu som daglig leder i Aarhus Bykirke.

Helle Viftrup er kunstner, foredragsholder og tidligere højskolelærer. Optaget af rummet mellem Gud, den enkelte og et skabende udtryk. Nysgerrigt på vej.
Bor i Børkop, med udsigt til himmelen.

Læs hele programmet og find praktisk info her.

Tilmelding

Tilmelding kan ske på dette link frem til 2.9.2024.

Har du spørgsmål, kan du ringe eller skrive til Menighedsfakultetet: 7356 1240 eller mf@teologi.dk. 

Læs beretning fra deltagere på TOVET's Højskole 2023:
Deltager på Torvets højskole: »En bragende god idé«