Finns hjemrejse er udskudt

Efter kirkens ønske er Finn Hougaards hjemrejse fra Liberia udskudt til den 6. oktober så han kommer til Danmark den 7. oktober i stedet for i morgen.

Finn Hougaard skulle oprindeligt have forladt Liberia i dag, den 18. september, men nu er det besluttet at han bliver i Liberia indtil den 6. oktober. Det sker fordi Den lutherske Kirke ønsker at få mulighed for at tage ordentlig afsked med Finn som har været missionær i Liberia i sammenlagt 16 år (1981-1987 + 2002-2015). Den formelle afsked planlægges at skulle finde sted i forbindelse med mødet i kirkens hovedbestyrelse  i Monrovia den 25. september.

Finn rejste til Liberia den 31. juli for at være med til at afslutte undervisningen af det hold elever på kirkens uddannelsescenter i Totota som blev afbrudt i august 2014 på grund af ebolaepidemien. Når Finns hjemrejse nu er udskudt til den 6. oktober, får han også mulighed for at undervise eleverne helt frem til de afslutter med eksamensfest i Totota den 2. oktober - hvilket begge parter er glade for.

-o-O-o-

Billedet: Finn underviser eleverne i Totota i Johannes' skrifter i september 2015.

-o-O-o-

18. september 2015