Evangeliet til hele verden

International Mission Society sender missionærer ud i verden for at nå de befolkningsgrupper, som endnu ikke kender Jesus Kristus.

Længe har missionsarbejdet gået fra nord til syd, men med sit internationale missionsarbejde er Mekane Yesus-kirken et bevis på, at mission i dag går fra alle steder og til alle steder. Gennem deres missionsselskab, International Mission Society, rekrutterer og udsender de missionærer ud over Etiopiens grænser, så nye befolkningsgrupper får et livsforvandlende møde med Jesus Kristus.

Berit Østby vejleder nye missionærer

Missionær Berit Østby er udsendt af Promissio som tværkulturel rådgiver i IMS. Hendes opgave er at vejlede nuværende og kommende missionærer samt at varetage administrative opgaver. Hun trækker på sin mangeårige erfaring som missionær og som Cross Cultural Training-konsulent i Mekane Yesus-regi, så missionærerne kan indgå og trives i den nye kultur, de træder ind i.

Det sker

  • IMS rekrutterer og udsender etiopiske missionærer til international missionog har 18 udsendte missionærer, som kommer fra seks forskellige afrikanske lande. I første halvår af 2024 planlægges det ydermere at udsende fire nye missionærer.
  • IMS havde i 2023 et missionærforberedende kursus på tværs af tre forskellige kirkesamfund for 27 missionærer, hvoraf fem var fra Mekane Yesus-kirken, samt et teltmagerkursus for ledere fra 17 synoder. Dette arbejde fortsætter i 2024.
  • Promissio har udsendt Berit Østby som tværkulturel rådgiver i IMS.

Giv en gave til projektet

  • Giv en engangsgave med kort nedenfor
  • Bliv fastgiver til projektet nedenfor
  • Giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7965, adresse og CPR-nummer for fradrag).

 

Relaterede artikler

»Missionærer fra det globale syd har ofte andre muligheder for at nå deres afrikanske brødre og søstre end vi vestlige missionærer har. Bed med os for vores missionærer.«

Berit Østby, missionær