Evangeliet til hele verden

International Mission Society sender missionærer ud i verden for at nå de befolkningsgrupper, som endnu ikke kender Jesus Kristus.

Længe har missionsarbejdet gået fra nord til syd, men med sine 10,3 millioner medlemmer er Mekane Yesus-kirken et bevis på, at mission i dag går fra alle steder og til alle steder. Gennem deres missionsselskab, International Mission Society, rekrutterer og udsender de missionærer ud over Etiopiens grænser, så nye befolkningsgrupper får et livsforvandlende møde med Jesus Kristus.

Berit Østby vejleder nye missionærer

Missionær Berit Østby er udsendt af Promissio som Cross Cultural Advisor i IMS. Hendes opgave er at vejlede nuværende og kommende missionærer, samt at varetage administrative opgaver. Hun trækker på sin mangeårige erfaring som missionær og som Cross Cultural Training-konsulent i Mekane Jesus-regi, så missionærerne kan indgå og trives i den nye kultur, de træder ind i.

Det sker

  • IMS rekrutterer og udsender internationale missionærer.
  • Promissio har udsendt Berit Østby som Cross Cultural Advisor i IMS.

Giv en gave til projektet

  • Giv en engangsgave med kort nedenfor
  • Bliv fastgiver til projektet nedenfor
  • Giv en gave med MobilePay til 20848 (skriv projektnummer 7965, adresse og CPR-nummer for fradrag).

 

Relaterede artikler

Indtil 31. juli 2021 arbejdede Berit Østby på Mekane Yesus Language and Intercultural Center. Centret lukkede pga. manglende indtægter oven på coronanedlukning og svindende elevtal. Berit blev i september 2021 ansat i IMS.