Promissio #3 2016

 

Artikler

Mere end 1.500 mennesker i Etiopien får hjælp
Det lykkedes Promissio at samle ekstra 146.000 kr. ind til SULT-projektet.

Nødhjælpsarbejdet i Etiopien åbner nye horisonter
Promissio har valgt at tage del i det konkrete nødhjælpsarbejde i Etiopien, og Anders Møberg fortæller om baggrunden for dette arbejde.

Sådan kan vi tage imod flygtninge og indvandrere
Se mest efter ligheder. Vær nysgerrig på andre kulturers logik. Vis medmenneskelighed. Det er nogle af de ting, vi kan gøre for at tage imod flygtninge og indvandrere.

Vigtigst var mødet med en dansk familie i en anden kultur
Man kommer nemt til at tænke udad, siger Sofie Mach Christensen. Men det var mødet med familien Møberg, der betød mest for hendes ti ugers ophold i Etiopien.

Skoleledere og lærere lever ikke op til deres ansvar
- Der er store udfordringer i skolesystemet i Liberia, men vi er kommet godt i gang med arbejdet, fortæller Ingrid Smidt.

To piger, to liv
Gifty og Selma er født med vidt forskellige livsvilkår. Jakob Swartz giver her et indblik i to forskellige liv.

Gensyn med TEC
TEC har stadig syn for vigtigheden af de unges faglige såvel som åndelige udvikling, skriver Conni Kappelgaard, der var på privat rejse i Etiopien i foråret 2016 og i den forbindelse besøgte TEC.

Etiopisk inspiration til arbejdet med gadebørn i Gellerup
- Vi skal vise drengene i vores område, at de har masser af muligheder, siger Anett S. Christensen, der var med til en aften med Gizachew Ayka fra Win Souls for God.

Etiopisk mad med kærlig tilsmagning
I Etiopien afspejler madkulturen befolkningens karakter. Mindst 100 personer smagte lidt af kulturen på Indre Missions årsmøde i juni.